עבור לתוכן

מסדר בוקר בבתי הספר בראשל"צ

Featured Replies

פורסם

מ1 לספ' בכל בתי הספר בראשון כל בוקר צריך לעמוד למסדר. כן כן מסדר ! אותו המסדר שיש בצבא; עם הדגל

עומדים דום )אשכרה אומרים לנו לעמוד דום\נוח). אצלנו שרים את התקווה לקול אחת התלמידות מהמקהלה, וא"כ אחת

מהמורות+ אחד ממועצת התלמידים מקריאים "דברי חוכמה" (היום זאת הייתה איזו פאומה).

כן. כל זה אמיתי עד כמה שזה נראה הזוי\מיותר\צבוע כל תלמיד חייב לבצע את זה...לפתע דגל בתוך הכיתה לא נראה כזה נורא :-\

וכל זה הודות למאיר ניצן, שמנסה להשאר לעוד שנה (כבר 15 שנה ברציפות או אפילו יותר) כראש העיר.

המורים והמנהלת חושבים שזאת דרך לחנך למוסרים ערכים וציונות. אני חושב שזאת לאומנות מיליטנתיות וסתם איוולות תמימה

שתוצאתה התעלמות ממציאת דרכים הגיוניות יותר לפתרון הבעיות בנוער\ילדים.

ה"מסדר" זה לא דבר חדש (לא לא מהמורדים :P) וזה כבר היה קיים אצל אותן המורות שחושבות שזה רעיון מצויין. בזמנן גם קראו

פסוקים מן התנ"ך :\

אני כ"כ שמח שזאת השנה האחרונה שלי בתיכון.. לצערי אח שלי רק עולה לכיתה ו'...

פשוט היתי צריך להוציא את זה מהבטן אני לא מבין איך אפאחד לא חושב שזה לא בסדר.

School's really sucks now

יום טוב וסוף שבוע נעים.

פורסם

הלוואי שבצבא היו כאלה מסדרי בוקר...

פורסם

מאיפה לומד בראשון גם לי יש את זה אני מגן נחום וזה קטע מיותר בטרוף

אני מראשון גן נחום

פורסם

אני לא מתנגד לרעיון של המסדר, אני רק מתנגד לרעיון שזה באמצע הבוקר החם והוא לא הקצה תקציב לסככות.

פורסם

אני לא מתנגד לרעיון של המסדר, אני רק מתנגד לרעיון שזה באמצע הבוקר החם והוא לא הקצה תקציב לסככות.

צודק ב-100%...בבית ספר שלנו אמרו לנו שינסו לסדר איזה סככה....או לפחות להעביר את זה למקום מוצל..

פורסם

פאקקקקק איזה באסה

סורי אחי משתתף בצערך גמני חושב שזה מיותר ביותר ודבילי ביותר

הצלנו החליטו שצריך לעמוד כול פעם שמורה נכנסת לכיתה (עם התירוץ הכי דבילי "כמו שהמורה נכנסת בעמידה לכיתה ככה אתם תעמדו שהיא נכנסת" כאילו מה זאת היציאה המטומטמת הזאת!?) אבל בפועל אנחנו ככה יושבים מדברים המורה נכנסת עושה "אממממ אממממממ " (יענו שיעול כזה מזוייף) כולם עומדים שניה אם היא במצב רוח טוב היא שואלת מה שלומנו ואז יושבים קטעעע מיותר לגמרי אבל ניראה לי זה עובד למה זה מיועד להפריד בין ההפסקה לשיעור ולפי מה שאני זוכר (לא שמתי לב באמת אבל יאללה) יש שקט אחרי שיושבים אז יאללה שיהיה

פורסם

יאללה יא בכיינים תאמינו לי שבמדינות הרבה יותר מפותחות מאיתנו יש מסדרי בוקר (ארה"ב, יפן ...) וזה רק עושה טוב זה יוצר משמעת וכבוד , שני דברים

שבצבא בלעדיהם אתם אבודים.

וגם בחיים האמיתיים דרך אגב.

פורסם

אצלנו זה קצת בעיה לסדר סככה... 1500 תלמידים על המגרש ספורט... :cool2:

זה גם לא ממש מסדר.. זה יותר גוש ענק של אנשים שניצלים.. אין את כל הקטע של הסדר במסדר.. 8)

היום הם החליטו שיהיה מופע.. טיגנו לי את צד שמאל של המוח  :silly:

ומערכת לא פעלה טוב אז מ"ירושלים של זהב" שמענו איזה חצי ואחרי שתי דקות הבנו שזה פילבק מלא..

חמישה אנשים עומדים על הבמה "שרים" ואין סאונד ואז הם צוחקים והמערכת שרה  :lol: 

*ואין הרבה מורים שמבקשים לעמוד.. רק אלו שיותר פוחדים מהכיתה (לרוב בתחילת שנה)  :P

*יש מורים מספיק טובים שהכיתה שותקת כי הם נכנסו  :-\

פורסם

במקיף י שאלתי את המנהלת אם אפשר לארגן סככה, והיא סרבה.

פורסם

ביסודי היה לנו מסדר...

כל כיתה הייתה מסתדרת בטור של זוגות... היו מעבירים הודעות, עושים קטעי שירה, שרים את התקווה ועוד...

דווקא זה היה נחמד... תמיד הייתי מתפלל שזה יקח כמה שיותר זמן כי אף פעם לא הייתי מכין שיעורים ביסוודי ולא רציתי שהמורה תתפוס אותי...

פורסם

דווקא זה היה נחמד... תמיד הייתי מתפלל

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים