עבור לתוכן

כל מה שרציתם לדעת על 8 גיגה ipodmini והshuffle החדשים והmotorola ipod phone

Featured Replies

פורסם

כבר אמרתי את זה בתראד אחר,

IPOD מהמקור רקוב,פשוט מכשיר נחות,יקר ומחורבן.

ושכחת, המכשיר הכי נמכר...

פורסם
  • מחבר

כן מעניין למה בכל העולם ולא רק בארה"ב הוא משהו כמו 85 אחוז ממחירות עם הוא כל כך רע?

פורסם

לא כזה מעניין האמת, אבל זה בגלל שבניגוד לאחרים, APPLE הצליחו להפוך את זה למותג, חברות אחרות לא ניסו / לא הצליחו...

פורסם

לא כזה מעניין האמת, אבל זה בגלל שבניגוד לאחרים, APPLE הצליחו להפוך את זה למותג, חברות אחרות לא ניסו / לא הצליחו...

מסכים,

הפירסום של IPOD מאוד אינטסיבי,בכל אתר מוזיקה עם קניית מוזיקה יש פרסום להורדה לITUNES,ועוד כל מיני קיצים.

עם לאיאודיו/איריבר היה כזה פרסום,איפוד מזמן היה היסטוריה.

פורסם

וגם אני לא חושב שיש להם סוי להצליח כי אפל פירסמה את עצמה בכל מקום בתור חברה עם סטייל ולאו דווקא במוזיקה (סרטים ואפילו מצאתי שולחנות)

פורסם
  • מחבר

אפל משקיע הרבה על פירסום המקינטוש והוא עדין לא עולה על ה5 אחוז למה?

פורסם

מישהו יכול להסביר לי קצת על הmotorola ipod phone מזה ומה זה עושה?

פורסם

כי בניגוד ל IPOD, שהיא היתה הראשונה להפוך אותו למוצר להיט בתחום, בשוק המחשבים MICROSOFT, היא שולטת ללא עוררין בשוק מערכות ההפעלה, ולכן אנשים יעדיפו מחשבים מסוג אחר...

מה גם שבפועל, APPLE רק בשנים האחרונות התחילה ממש לנסות בפועל לפנות לשוק רחב יותר מהשוק נישה שאליו כיוונה בעבר...

ה IPOD PHONE זה להבנתי בסה"כ מכשיר טלפון שיש בו נגן MP3 בפנים שיודע לתקשר עם ITUNES..

פורסם

זהו? אז לא עדיף לי פשוט לצרוב לE398 שלי את הגרסא החדשה הזאת ויהיה לי איטונס והכל במכשיר?

פורסם
  • מחבר

זה לא פשוט כי בituners phone תוכל להוריד שירים דרך הרשת שבזה לא וגם לא נראה יש אפשרות לחבר אוזניות לe398

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים