פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים האימול מוריד לי על מהירות נמוכה מאוד ומראה לי שיש לו סרט שחור על הפנים לפני שהתקנתי ראוטר הייתי מחובר דרך מחשב יחיד והיה טסס לי האימיול עכשיו הוא לא זז כנראה בגלל הפיירול של הראוטר אולי הID LOW איך משנים את זה או אולי צריך לפתוח פורט איך עושים את הדברים האלה בבקשה צריך עזרה אני כבר מיואש!!!אם אפשר עוד משהו איך אני מגדיר שה ip שלי השתנה?? לפני שהיה לי ראוטר הייתי מתחבר אם חייגן עכשיו אין לי חייגן וה ip לא משתנהה למה??
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אממ לפחות עם עניין הפורטים אני יכול לעזור לך בערך..אתה צריך לפתוח בראוטר את הפורטיםtcp-4662udp-4672יש ראוטרים שצריכים כתובת איי פי קבועה כדי לעבוד כמו שצריך. אבל זה לא אמור להשפיע לך על הגלישה או משהו.אם תגיד מה הדגם של הראוטר שלך אולי גם אני או מישהו פה נצליח למצוא מדריך/להסביר לך פה איך לפתוח פורטים..אז צריך את הדגם..
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים כנס לממשק של הנתב.זה צריך להיות http://192.168.1.1 *כמובן תבדוק בחוברת מה הIP של הנתבאו שפשוט תבדוק מה הGateway שאתה מקבל ואז תרשום אותו במקום ה192.168.1.1חפש שם Port Forwarding או Virtual Servers.ואז פשוט תפנה לך את הפורטים של האימול או כל תוכנה שאתה צריך.*חובה שיהיה לך IP סטטי (קבוע).ותמיד יש לך את החוברת שאתה יכול לעיין בה.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים הבעיה נקראת באימיול low ID וזה ידוע ברשתות.כשלי הייתה הבעיה הזאת ז היה אפילו בלי ראוטר, פשוט המחשב שלי התחבר לאינטרנט דרך מחשב אחר... עכשיו, אני מחובר ישירות לאינטרנט, הבעיה נפתרה.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים לאיש שמעליי, זה לא דבר שאי אפשר לפתור, פשוט צריך לפתוח את הפורטים המתאימים, ולאפשר גישה לאינטרנט דרכם, וזה עובד. גםלי היה low id בהתחלה, אבל אחר כך פתחתי את הפורטים וחזרתי לhigh id שלי.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר אממ לפחות עם עניין הפורטים אני יכול לעזור לך בערך..אתה צריך לפתוח בראוטר את הפורטיםtcp-4662udp-4672יש ראוטרים שצריכים כתובת איי פי קבועה כדי לעבוד כמו שצריך. אבל זה לא אמור להשפיע לך על הגלישה או משהו.אם תגיד מה הדגם של הראוטר שלך אולי גם אני או מישהו פה נצליח למצוא מדריך/להסביר לך פה איך לפתוח פורטים..אז צריך את הדגם..הראוטר של SWEEX אם כבלים לא אלחוטיאיך אני משנה בראוטר את הפורטים באימיול הפורטים בסדר אבל צריך להגדיר שזה יהיה על HIGE ID אצלי זה על LOW IDמה עושים??
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אתה צריך ליצור Virtual Server אני מוסיף קישור לתמיכה של פיקוק על ראוטר של EDIMAX אבל הרעיון הוא זהה גם בראוטר שלךסרטון הסבר לפתיחת פורטים בתוכנת EMULEhttp://www.pikok.co.il/Tmicha.asp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.