עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המעבד הזה?

Featured Replies

פורסם

:xyxthumbs:

גם אתה טועה פה.אלה מעבדים עם ביצועים בינוניים ואם אתה שם הרבה זכרון והמחשב מתוחזק נכון הוא אמור לעבוד טוב מאוד.
  • תגובות 53
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טוב CELERON D זה מעבד השנה ! הכי חזק בעולם , מרוצים ?

אוף תמיד יש את אלה שחייבים להגיד הכול הפוך ! .

פורסם

Alien מה יהיה ? רק אנחנו חושבים שסלרון זה LOW END ? או במילה אחרת "קקה של מעבד" ?

פורסם

ברור ש Celeron D זה מעבד Low-End

אף אחד לא משווה אותו ל FX או EE

אבל הוא בכלל לא גרוע כמו שאתם מציגים אותו

פורסם

מממ...מעניין CELERON D הוא לא גרוע כמו שמציגים אותו ו ECS עם צי'פסט 865 PE גרוע כמו שמציגים אותו ?

פורסם

יש הבדל בין לא גרוע כמו שמציגים אותו

ובין לא גרוע כמו שאתה מציג אותו

ו ECS עדיין לא בשמיים מה לעשות

אבל בהחלט עדיף על ה MSi עם צ'יפסט SiS שאני עשיתי עליו את הניסוי

פורסם

סלרון די יציב יותר מהסלרון הרגיל ( 400 ) אבל זה לא ממש מורגש לפחות אני אישית לא הרגשתי בשיפור מדהים כלשהוא

פורסם

אני שומע מה שאתם אומרים, וזה נשמע כמו:

"אוי יו יויי! לפני כמה שנים דפקו לי מחשב עם מעבד סלרון ואני לא הבנתי בכלל בנושא, איזה באסה.. חרא של מעבד.. עכשיו אני לא אקנה בחיים סלרון"

סלרון לא בכלל לא רע כמו שאתם מתארים אותו. סלרון מותאם לאנשים שלא דורשים הרבה, לדוגמא השכנים שלי (בני 30+) שאף פעם לא נגעו במחשב ואין להם צורך ב-AMD עם ליבה של Venice או זכרונות עם תזמונים הדוקים, קנו סלרון D 2.4 עם לוח בלתי מזוהה ו-256MB זיכרון ג'נרי והוא מספק אותם מצויין - המעבד פשוט מתאים להם.

פורסם

לי יש שכן עם סלרון 900 ולוח של חברה גנרי' , זיכרון 128 MB SDR והוא חושב שזה המחשב הכי טוב בעולם  :kopfpatsch:

פורסם

הם מנסים לשכנע את עצמם בכח שסלרון וסמפרון זה מעבד טוב.

זה מעבד "טוב" כל עוד זה לשימוש דסק פשוט : אינטרנט,מוזיקה,OFFICE שזה מגיע לאימיול , קאזה , CAMSTASIA ואפליקציות כבדות אחרות המעבד קורס.

:bash: :bash: :bash:

פורסם

מעבד סלרון הוא לאינטרנט,OFFICE בלחץ , מוזיקה ,

ובהחלט שלא על אימיול,קאזה,ועוד הרבה תכניות,כמו משחקים,קידודים וכו' :/

פורסם

תפסיקו כבר לזבל במוח איזה חירטוטים אני אפילו לא יגיב לשטויות שלכם פשוט תשתקו זה יהיה עדיף

פורסם

מעבד סלרון הוא לאינטרנט,OFFICE בלחץ , מוזיקה  ,

ובהחלט שלא על  אימיול,קאזה,ועוד הרבה תכניות,כמו משחקים,קידודים וכו' :/

"OFFICE בלחץ"

שמע גבר יכול להיות שאנחנו אחים ואנחנו לא מודעים לזה ? ממש תאומים סיאמים.

הוצאת לי את המילים מהפה בדיוק באתי לרשום את זה.

עד שהאופיס נפתח אפשר להכין עוגה כושית ואפילו לשים קישוט של סוכריות .

פורסם

מצטער אני חייב להגיב שאני רואה טימטום ונוביות כמו זאת מה לא מפעיל אימיול תפסיק לזבל במוח יא חתיכת נוב מסריח אתה לא מבין כלום מהחיים שלך בחיים לא היה לך סלרון\סמפרון ואתה מפחד להודות בזה אתה סתם אפס אתם תבינו שזה לא מעבד סוס שיהיה לכם בכיף גם ככה אתם לא יודעים שום דבר אז עדיף שתסתמו תפה ותשבו בצד ואתה תשרף עם הספיטפייר המסריח שלך ואתה עם הפרסקוט שלך רואים כמה אתה מבין יא אפס

פורסם

מצטער אני חייב להגיב שאני רואה טימטום ונוביות כמו זאת מה לא מפעיל אימיול תפסיק לזבל במוח יא חתיכת נוב מסריח אתה לא מבין כלום מהחיים שלך בחיים לא היה לך סלרון\סמפרון ואתה מפחד להודות בזה אתה סתם אפס אתם תבינו שזה לא מעבד סוס שיהיה לכם בכיף גם ככה אתם לא יודעים שום דבר אז עדיף שתסתמו תפה ותשבו בצד ואתה תשרף עם הספיטפייר המסריח שלך ואתה עם הפרסקוט שלך רואים כמה אתה מבין יא אפס

נראה לי יש לו ATARI עם גו'יסטיק וחתימה מזוייפת .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים