פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים יש בכלל 3100 עם 128KB? לא יודע,אפילו טרחתי להתסכל בגרף,ולראות את התוצאות,בכל מקרה אני לא מתעסק ממש עם AMD. בכל מקרה אם ניסיון אישי שלך אין לי על מה להתווכח. אבל הגרפים מראים אחרת...הם יוכלים להגיד הרבה,אתה יודע.. וזה בסדר אין לך מה לבאס אותי, אין לי כזה מעבד...אני רואה שלא,ומזל
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מי שסומך על גרפים ועזרה מהרשת הוא "מקצועי נורא" אני כל מעבד בודק אישית ומריץ עליו אפליקציות .
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מי שסומך על גרפים ועזרה מהרשת הוא "מקצועי נורא" אני כל מעבד בודק אישית ומריץ עליו אפליקציות .אם למשל היית אני, איך היית משיג 2.8D, 4200, 4400, 3700 ו3500 ומשווה? סקירות רשת אמורים לעשות בדיוק את זה...אין לי ברירה אלא לסמוך עליהם, לכן הולכים לאתרים עם האמינות הגבוהה ביותר.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מי שסומך על גרפים ועזרה מהרשת הוא "מקצועי נורא" אני כל מעבד בודק אישית ומריץ עליו אפליקציות . וזה בידיוק מה שאמרתי :
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אם למשל היית אני, איך היית משיג 2.8D, 4200, 4400, 3700 ו3500 ומשווה? סקירות רשת אמורים לעשות בדיוק את זה...אין לי ברירה אלא לסמוך עליהם, לכן הולכים לאתרים עם האמינות הגבוהה ביותר.אני "סמכתי" על TOMS'HARDWARE קניתי סלרון D 2.8 שמתי אותו על לוח עם ציפסט 865 PE והמחשב היה איטי מת.עם אימיול המחשב לא זז בקיצור קקה של מעבד.ואני בטוח שהכול הפוך על הפוך בסקר סלרון D טוב מסמפרון SOCKET A בפועל אני בטוח שהסמפרון טוב יותר.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים לא יודע, דוקא אצלי סלרון D 2.4 באוברקלוק ל 3.3 (רק בגלל שהלוח מוגבל במתח) מחזיק אימיול והכל בלי שום בעיה בכיף. אומנם פחות חזק מה P4 אבל עדיין לא רע בכלל:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים לא יודע, דוקא אצלי סלרון D 2.4 באוברקלוק ל 3.3 (רק בגלל שהלוח מוגבל במתח) מחזיק אימיול והכל בלי שום בעיה בכיף. אומנם פחות חזק מה P4 אבל עדיין לא רע בכלל:ה ID של האימיול שלך נמוך ! חחח , יש לך בטח FIRE WALL תשים ZONE ALARM חח .ודיי עם זה , המחשב שלך עם אימיול בקושי זז ..
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים לא לא הכי טוב זה הקציצה של מק-דונלד AMD 64 3000 754 W89 0.13 ה ID של האימיול שלך נמוך ! חחח , יש לך בטח FIRE WALL תשים ZONE ALARM חח . ודיי עם זה , המחשב שלך עם אימיול בקושי זז .. מאיפה אתה יודע איך המחשב שלו מתפקד?
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים יש לי LOWID כי אני יושב מאחורי שרת "כבד".המחשב זז יופי עם אימיול. שוב פעם, לא פנטיום 4, אבל בטח לא כפי שאתה מתאר את זה. לא קורס ולא נעליים.אני לא יודע על איזה לוח 865 עבדת ועם איזה ספק וכמה RAM, אבל אני מציע ששם תחפש את הבעיה ולא בסלרון D.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים כי יש לי כבר ניסיון עם מחשב שניים ואני יודע מה זה כל מעבד ומה הוא מסוגל לתת.סלרון , סלרון D , פנטיום 3 , פנטיום 4 (ווילי) פרסקוט , סמפרון , קקה של מעבדים .
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים ממש לא משכנע. כמו שאני מכיר אותך עבדת עם לוח ECS, זכרון גנרי וספק סוג י'. ז"א, הדבר היחידי שהיה במחשב שלך מחברה נורמלית היה האינטל.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים יש לי LOWID כי אני יושב מאחורי שרת "כבד".המחשב זז יופי עם אימיול. שוב פעם, לא פנטיום 4, אבל בטח לא כפי שאתה מתאר את זה. לא קורס ולא נעליים.אני לא יודע על איזה לוח 865 עבדת ועם איזה ספק וכמה RAM, אבל אני מציע ששם תחפש את הבעיה ולא בסלרון D.אז זהו שכן,הבעייה כן בסלרון,גם אם הוא הוא ישים 1GB פנימי,לוח P4P800SE ,לדוגמה ['ציפ 865IE] וגם הספק הכי טוב בעולם,שום דבר עדיין לא יעזור,המעבד פשוט קקה,מתיי תבינו?
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים קל להאשים את הלוח ואת הספק ואת המארז ואת הזיכרון...אז ככה הזיכרון היה TWIMOS 512 MB ! והלוח אכן היה ECS עם ציפסט של 865 PE .
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים BEN DAVID COREאתה מזכיר לי מישהו בשם HardWarePassionלא יודע אם יש לך קשר אליואבל האג'נדה שלכם מאוד דומהסתם בשביל שתדעאני עובד (עבודה) על Celeron D 2.4 (אפילו לא 2.8) בסוקט 478עם לוח של MSi צ'יפסט של SiSואני מריץ חופשי תוכנות קבלת נתונים, תוכנות דאטאבייסים, תוכנות GPS, דפדפן Avant Browser עם עשרות חלונות פתוחים (מה שתופס בערך 70 מגה מה 256MB RAM שיש שם, וזה עוד בלי להכניס לחישוב את המאיץ הגרפי המשולב שגונב עוד 64MB)ועדיין לא עובד כמו שאתה מתארותשים לב שכל החומרה כאן פחות חזקה ממה שאתה תיארת במערכת בדיקה שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.