פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים הסקר החשוב ביותר בתולדות האתר עכשיו בעמוד הראשי! רוצו בהמוניכם להצביע למה אתה חושב שאכפת לנו ממישהו מהם בשביל שנטרח בכלל לשנוא אותם? בוא נראה כמה יצביעו
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר שימו לב לנסיונות הההנהלה להכחיש! « שינוי אחרון: היום בשעה 02:26:09 על ידי Milford Cubicle »
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר שימו לב! ההנלה משתמשת עכשיו בכל כליה כדי לעצור את הידיעה- כולל שינוי ללא השארת עקבות!
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים חחחח LOL כרגע המוביל הוא לא אחר מאשר... Milk-Inc ולמה כבר אפשר לצפות? מהרגע שהוא נתן לי באן, סימנתי אותו. ישר חזרתי הביתה לקריות, למשפחתי הגרוזינית עתירת הנפשות. מיד קראתי לשלושים ושבעה הדודנים שלי - כדורי פרווה שובי לב שכמוהם - והראיתי להם מה זה מחשב. הראיתי להם כיצד לממש את הנקמה. התוצאות לפניכם.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים חחחחחחח איזו שאלה טובה הבאתם בסקר.האמת שלא יצא לי לשנוא ומקווה שלא אף אחד מהם...ככה שאין לי מה להצביע חח
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים ולמה כבר אפשר לצפות? מהרגע שהוא נתן לי באן, סימנתי אותו. ישר חזרתי הביתה לקריות, למשפחתי הגרוזינית עתירת הנפשות. מיד קראתי לשלושים ושבעה הדודנים שלי - כדורי פרווה שובי לב שכמוהם - והראיתי להם מה זה מחשב. הראיתי להם כיצד לממש את הנקמה. התוצאות לפניכם. אז אני מבין שרוב ההצבעות באו ממשפחתך, נכון? LOL נ.ב. ב"ה אני לא שונא אף אחד מהאתר, לכן מבחינתי הסקר מיותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.