עבור לתוכן

מה יותר טוב redeon8500LE או GF3 TI500?

Featured Replies

פורסם

הרדיון מקורי של ATI דגם הכי חדש מהסוג של R250LE

בעל זכרון 64 DDR מהיר

ועם דריור הכי מעודכן של ATI

פורסם

ה-Radeon. השאלה האמיתית היא בין Ti4200 לבין Radeon8500LE, והתשובה לשאלה הזאת היא לחכות ל-Radeon9500 ;D

פורסם

הGF3TI500 לוקח מרחוק.

פורסם

אני חושב שה-TI500 לוקח את ה-LE

פורסם

TI500 לא לוקח את רדאון 8500 רגיל אבל הוא די קרוב עם le

בעיה שניתן לפתור בעזרת אוברקלוק פשוט. קח את הרדאון

פורסם

אני היתי לוקח את הREDEON קודם כל יש לו תמיכה מלאה ! ב DX 8.1 זה היתרון הגדול על כל סדרת GF 3 !

וכמו שהוזכר כאן אפשר להגיע לביצועים טובים יותר בעזרת O\C :) קח של GIGABYTE עולה משהו כמו 700-750 שח עם קירור פצצתי !

ה TI 500 עולה פי 2 יותר ! :o ממש ממש לא שווה !

פורסם

שחכת שהTi4200 אוכל את ה TI500 וגם את הריאדון והוא לא כזה יקר!

פורסם

כמה כמה כמה כמה שטויותתתתתתתתתתתתתתתתתת.

מי שאומר שRADEON 8500LE יותר טוב מTI500 מצטער להגיד הוא אידיוט.

קודם כל TI500 מתמודד מול RADEON 8500 הרגיל (היותר מהיר מLE), ומנצח אותו כמעט תמיד.

אז בטח שTI500 יותר מהיר מRADEON 8500LE שהוא עוד יותר חלש מהרגיל.

וברור (או נובע מכך) שTI4200 יותר חזר מRADEON 8500LE (כי כידוע TI4200 יותר חזק מTI500).

פורסם

כשאתה אומר שה TI 500 מהיר יותר זה רק לזמן קצר כי עוד כמה זמן אפילו מהיריות שעון גדולות של ה TI 500 לא יעזרו לו כי אין לא תמיכה מלאה ב DX8.1 כך שנגיד אם תפעיל משחק ב DX9 אז רדאון יעבוד יותר טוב ויותר מהר

ובכלל TI 500 לא שווה כלום פשוט לא שווה לקנות אותו מי שקנה אותו הוא הפריאר הכי גדול בעולם !

פורסם

שאלה לי אליכם: התגובות שלכם מתבססות על הביצועים של הכרטיסים עם הדרייברים הכי חדשים ?

מישהו פה באמת יודע איך הכרטיסים עובדים עם מבחר המשחקים הענק שיש היום בשוק?

הרי נבנצ'מרקים מראים את הביצועים עם משחקים מעטים שלא מהווים אפילו 1% מכלל המשחקים שקיימים בשוק.

היחיד שיכול לענות פה תשובה אובייקטיבית הוא אדם שיש לו את שני הכרטיסים וששיחק הרבה מאד משחקים איתם, ולמיטב ידיעתי אים פה מישהו כזה.

כמו כן קחו בחשבון שמצד המפתחים קיימת תמיכה הרבה יותר רחבה בשבבים של NVIDIA.

בכל מקרה, אם הייתם שואלים אותי, הייתי הולך על ה-8500LE

פורסם

בכל מקרה, אם הייתם שואלים אותי, הייתי הולך על ה-8500LE

אמר וייתקדש ©.

בכל מקרה זה לא נתון להשוואה כי ה- Radeon 8500LE עולה בערך 700 ש"ח. אני לא צריך להגיד לכם כמה עולה Ti500...

פורסם

בקיצור אני אסגור את העיניין הזה

כל REDEON הרבה יותר שווה מכל סדרת GF 3 גם במחירים וגם במהירות !

GF3 פשוט לא שווים כלום לאומת מה שנותן ה REDEON 8500 במחיר הרבה יותר נמוך או שווה בזמננו פשוט לא כדאי לקנות GF3 אני לא יודע למה לא יורד אליהם המחירים ( אולי בגלל שה REDEON 8500 לא מפורסם מספיק)

המלצה סופית שלי . לא לקנות GF3 בשום מקרה בתקציב של 700-1400 שח !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים