עבור לתוכן

תארו את הבית ספר שלכם

Featured Replies

• תגובות 63
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לומד בריאלי, בצפר של מליינים, 4 סניפים......ועוד פעם, של מליינים (כל תלמיד 13 וחצי אלף בשנה) אבל.........לבצפר אף אין תקציב ::).............סתם מסריח, ואין בוא שום דבר מיוחד יותר חרא מבתי ספר רגילים.......אבל, התיכון של ריאלי......בצפר ענקקקקק

אני ו-aquarius כל אחד 15 אלף בשנה ::)

פורסם

אני לומד בבית ספר על יסודי משגב.

יש לנו בית ספר נחמד: יש לו שטח גדול מאוד, הרבה מאוד דשא, 3 בניינים גדולים בעלי 3-4 קומות לכיתות, אשכול פיס, בניין מעבדות,

אולם ספורט גדול, מגרש עם גג, ועוד הרבה מקומות.

לקח לי בדיוק שבוע ללמוד את כל הבית ספר למרות השטח הגדול.

הבעיה בבית ספר שהוא יחסית ישן: השירותים מסריחים, הקירות מתקלפים, העיצוב של הבניינים מאוד מוזר (ברוב הכיתות התיקרה בזווית של 60 מעלות :screwy:), המזגנים לא ממש פועלים, וביום הראשון כבר היו לנו 3 הפסקות חשמל :'( כמעט נזלתי שם על הריצפה מרוב חום.

מי שלומד בגבעת רם, אתם מתכוונים לגבעת רם ליד כרמיאל?

פורסם

ישר קפצתי לעמוד 5 אבל עדיין.

גדרות טיל גבוהים,שומרים בכול פינה,בדיקות נשק,סמים אלכוהול כדומה,סיירים עירונים שלא קשורים לשומרי בית הספר שנימצאים באיזור, כלבים עם שוטרים בכול פינה,קירות ברזל בכול חדר כמה אנשים דחוסים וסורגים...

אהה בית ספר? חשבתי שהתכוונת לאיפה שאני חוזר אחרי חופשת המעצר...

בכול מקרה הבית ספר שלי נחמד,די מקושט קטן מאוד אין הרבה להגיד :nixweiss:

פורסם

עזבו איך נראה הבית ספר שלכם מה שחשוב באמת זה כמה כוסיות יש שם !!! .

חבל רק שלא חשבתי על זה עד שהיה כבר מאוחר מידי והיתי צריך להעביר את התיכון עם ערסיות ... רק אצלו היה אפשר לראות מחזות שלא היו מבישים את נשיונל גאוגרפיק , אתם רואים איזה ערס ענקי רץ כמו צ'יטה כאילו שאפשר לחשוב שיש איזה ערבי שרודף אחריו עם סכין (למרות שלערסים שם היו גם סכינים ::) )

ואחריו רודפת איזה ערסית :screwy: ... נו טוב אם היתם רואים אותה גם אתם היתם בורחים

פורסם

לא - גבעת רם בירושלים

פורסם

אפשר לשאול מאיפה אתה בארץ?? (ואולי גם מאיזה ארץ..)

חחחחחחחחחחח קרעת אותי :lol: :lol:

פורסם

Haha, I belive him, we had the same crap in Petah-Tiqva too. You know what they say:

"Ani lo ma'amin she ani gar be Petah-Tiqva, im Arsim, zkenot ve Bnei-Akiva".

My school was too, full of Arsim and those Russian teens who think they are a mafia and go arround threaten everyone, waving their fists like fucking Mohamad Ali, but once they get one they run away like cockroaches in my mom's kitchen when you turn on the light at 2am... We used to have hippies and metalheads and some punkers when I was a freshman as well, but those all left. But you know, we had this one attraction in my school - some kid who thought he was Eminem. He'd bleech his hair and buy all the clothes and crap and try talk, walk and act like him and it was so goddamn pathetic even other chavs made fun of him... Haha.

פורסם

בית זונות

ושמו גינזבוג האורן יבנה ..

תאמין לי אחי שיש יותר גרוע...

תיכון אמית (לא יודע את השם החדש) יבנה...

רק שתדע |:

פורסם

But you know, we had this one attraction in my school - some kid who thought he was Eminem. He'd bleech his hair and buy all the clothes and crap and try talk, walk and act like him and it was so goddamn pathetic even other chavs made fun of him... Haha.

LOL :lol:

:screwy:

פורסם

OMFG... בתקופה שלי אני זוכר שבמועצת התלמידים נלחמנו על הדומיין הזה. :lol:

נראה כמו הדבר הטוב היחיד שקרה בבית הספר הזה מאז שעזב אותו רון-חולדאי. :-\

http://www.gymnasia.co.il

122 דונמים של יישום כושל נוסף של מע' החינוך. בע.

למה גם בתקופה של דרור אלוני היה סבבה. רק שהמורים הזקנים לא הסכימו לכל השינויים שלו והעיפו אותו הזונות. מאז המצב מדרדר... אבל גם ככה סיימתי כבר לפני שנתיים אז חפיף...

פורסם
  • מחבר

טוב, אני לומד בתיכון למדעים בלוד

לומדים שם ילדים מכל מחוז השפלה ואפילו מעבר לכך...

(מה,חסרים להם תיכונים במקום שהם גרים בו? אולי מפני שהתיכון נחשב ל"טוב" ו"יוקרתי")

אבל הרמה שלו מתדרדרת משנה לשנה

יש לנו בבניין אחד מסך LCD שתלוי ומציג את כל השינויים המערכת השעות

בבניין שני יש עוד מחשב שגם מציג את מערכת השעות

לכל מורה יש עכשיו מסך LCD במשרד שלו (אפילו בספרייה המסכנה שלנו שהיא ממש קטנה ובושה להיות בה הכניסו מסך LCD לספרנית)

זה לא מוגזם?

פורסם

כשאתם אומרים שהגמנסיה הדרדרה - למה אתם מתכוונים? :) מה אני מפסיד? : P אני בגמנסיה בי"א עכשיו.

לגבי המנהלים בגמנסיה - אחרי דרור אלוני (שעזב בשנה לפני שהצטרפתי) היה אריה ברנע, איש חכם מאד ולדעתי גם מנהל מצוין, עזב גם הוא בגלל סכסוכים עם המורים, אני חושב, לא בטוח. היו כמה כתבות שקריות לגמרי לגביו שהתפרסמו בכמה עיתונים גדולים.

אחריו, הגיעה שנה שעברה חנה נאמן, פלצנית ביותר... מה שהיא עשתה בינתיים זה שמבקום שתי חטיבות (ביניים ועליונה) יהיו שלושה בתים, לא הבנתי מהדברים שלה למה בדיוק זה תורם...

פורסם

טוב, אני לומד בתיכון למדעים בלוד

לומדים שם ילדים מכל מחוז השפלה ואפילו מעבר לכך...

(מה,חסרים להם תיכונים במקום שהם גרים בו? אולי מפני שהתיכון נחשב ל"טוב" ו"יוקרתי")

אבל הרמה שלו מתדרדרת משנה לשנה

יש לנו בבניין אחד מסך LCD שתלוי ומציג את כל השינויים המערכת השעות

בבניין שני יש עוד מחשב שגם מציג את מערכת השעות

לכל מורה יש עכשיו מסך LCD במשרד שלו (אפילו בספרייה המסכנה שלנו שהיא ממש קטנה ובושה להיות בה הכניסו מסך LCD לספרנית)

זה לא מוגזם?

איזה שכבה אתה?

אח שלי בכיתה י שם

ידידה שלי (ועוד די הרבה אנשים שאני מכיר) בכיתה יא שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים