עבור לתוכן

מצלמה בין 1000-1600 (דיגיטלית ) + זיכרון

Featured Replies

פורסם

חבר שלי מחפש מצלמה טוב עד 1600 שקל ( אולי אפשר לחרוג בכמה שקלים אם זה באמת שווה את זה)

המצלמה מיודעת ל טיולים , וארועי משפחה וכדומה

איכות טובה ( בין 3 ל 4 מגה פיקסל )

אם וידאו טוב 30fps על 640

וסאונד

אם אפשר שתיהיה כמה שיותר מהירה , אני פשוט יודע מנסיון שאפשר להשתגע עם מצלמה איטית. ( canon ixus430)

זום - פה יש קצת בלגן - אבא שלו רוצה X4 , אבל גם X3 בסדר , אבל רצוי שיהיה 4X , אפשר גם יותר .

כמובן זה צריך להכיל זיכרון בין 512 ל 1 גיגה.

• תגובות 37
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה-Caplio R1 מצלמה נהדרת ומאוד מהירה, אבל יש שתי בעיות קטנות:

1. לווידאו יש אמנם סאונד והוא 30fps, אבל הרזולוציה שלו היא לא 640x480 (אלא 320x240)?

2. מחיר. עם כרטיס זכרון מהיר בגודל 512MB היא תעלה בערך 170 ש"ח מעל התקציב.

פורסם
  • מחבר

RAG יש לך המצלצה אחרת?

דרך אגב ראיתי שכבר יצאה ה R2 המחליפה של ה R1

אז חבל לזרוק כסף על דגם ישן

וראיתי קצת review המצלמה לא רעה ב overall אבל איכות התמונה לא משהו.

אבל הבנתי שהיא בין המצלמות הכי מהירות בשוק.

שזה ממש טוב.

פורסם

אם ממש חשוב לך וידאו לך על האולימפוס c770 ואם הזמן תגובה לך על הריקו

פורסם

date=1125593649]

ה-Caplio R1 מצלמה נהדרת ומאוד מהירה, אבל יש שתי בעיות קטנות:

1. לווידאו יש אמנם סאונד והוא 30fps, אבל הרזולוציה שלו היא לא 640x480 (אלא 320x240)?

2. מחיר. עם כרטיס זכרון מהיר בגודל 512MB היא תעלה בערך 170 ש"ח מעל התקציב.

2.מאיפה מצאת האת הכרטיס הזה? גם חברה לא כל כך מוכרת גם חנות לא מוכרת וגם מחיר כמו הכרטיס הזה שבא מחנות מוכרת וחברה מוכרת וגם הוא מהיר:

http://camera4less.co.il/product.asp?f=380&p=26[quote author=rangerman link=topic=139067.msg1167984#msg1167984

פורסם

RAG יש לך המצלצה אחרת?

אם אפשר לעלות בתקציב, אז ה-F10 של פוג'י היא מצלמה מעולה. יש לה זמן תגובה של 0.3 שניה, ווידאו 640x480x30 ואיכות ב-ISO גבוה שעולה על כל מצלמה דיגיטלית שאינה DSLR. היא עולה מעל 1800 ש"ח ללא כרטיס, אבל שווה כל שקל.

ה-L1 של סוני נכנסת בתקציב ומצלמת ווידאו באיכות המבוקשת, אבל היא פחות טובה לדעתי מהריקו.

דרך אגב ראיתי שכבר יצאה ה R2 המחליפה של ה R1

אז חבל לזרוק כסף על דגם ישן

ה-R1 הוא לא דגם ישן, המצלמה יצאה בשנה שעברה. היא מאוד דומה ל-R2 ויש לה יתרון אחד גדול - עינית אופטית בנוסף למסך ה-LCD. אני אפילו הייתי מעדיף אותה על ה-R2.

וראיתי קצת review המצלמה לא רעה ב overall אבל איכות התמונה לא משהו.

ברירת המחדל שלה בנושא חדות לא מוצלחת. אם יוצא לך לשחק עם המצלמה, נסה להעביר אותה למצב Sharp ואז תראה איזה יופי של איכות היא נותנת.

אבל הבנתי שהיא בין המצלמות הכי מהירות בשוק. שזה ממש טוב.

ה-R1 וה-R2 הן שתי המצלמות הכי מהירות בשוק. הבאות בתור הן ה-GX וה-GX8, גם כן של ריקו. המצלמות הבאות ברשימה הן של סוני וקאסיו, והן איטיות פי 2 עד פי 3 מ"האיטיות" של ריקו.

2.מאיפה מצאת האת הכרטיס הזה? גם חברה לא כל כך מוכרת גם חנות לא מוכרת וגם מחיר כמו הכרטיס הזה שבא מחנות מוכרת וחברה מוכרת וגם הוא מהיר:

http://camera4less.co.il/product.asp?f=380&p=26

להגיד על Pretec שהם לא מוכרים זה כמו להגיד על Leica שהם לא מוכרים. Pretec זאת החברה שבאופן עקבי מוציאה ראשונה את הכרטיסים הכי גדולים והכי מהירים. הבעיה העקרית היא שהיה קשה למצוא אותם בארץ עד היום.

החנות מצויינת, קניתי אצלם פעם כרטיס קומפקט פלאש של Sandisk והשירות שלהם היה אדיב ומהיר. לגבי הכרטיס שהצעת, יש אותו לידידה שלי וניסיתי אותו מול Panasonic. הוא היה פי שתיים יותר איטי. ה-Pretec אמור להיות באותה רמה בערך כמו ה-Panasonic, ואולי אפילו קצת יותר מהיר.

פורסם

ה-R1 הוא לא דגם ישן, המצלמה יצאה בשנה שעברה. היא מאוד דומה ל-R2 ויש לה יתרון אחד גדול - עינית אופטית בנוסף למסך ה-LCD. אני אפילו הייתי מעדיף אותה על ה-R2.

להגיד על Pretec שהם לא מוכרים זה כמו להגיד על Leica שהם לא מוכרים. Pretec זאת החברה שבאופן עקבי מוציאה ראשונה את הכרטיסים הכי גדולים והכי מהירים. הבעיה העקרית היא שהיה קשה למצוא אותם בארץ עד היום.

החנות מצויינת, קניתי אצלם פעם כרטיס קומפקט פלאש של Sandisk והשירות שלהם היה אדיב ומהיר. לגבי הכרטיס שהצעת, יש אותו לידידה שלי וניסיתי אותו מול Panasonic. הוא היה פי שתיים יותר איטי. ה-Pretec אמור להיות באותה רמה בערך כמו ה-Panasonic, ואולי אפילו קצת יותר מהיר.

א. עינית אופטית זה חשוב זה יתרון גדול...

ב. זה לא יעיל במצלמה כזו...

פורסם

מה לא יעיל במצלמה כזאת?

פורסם

מה לא יעיל במצלמה כזאת?

כרטיס זיכרון כזה מהיר...

פורסם

אחרי שתקרא את זה תחשוב אחרת :cool2:

פורסם

יש לך הרבה דרישות למצלמה במחיר כזה.

לדעתי אם תקח מצלמה שתמלא אחר כל הדרישות שלך במחיר הזה, אתה מתפשר על איכות תמונה.

עם כל הכבוד לריקו שהזכירו פה, איכות התמונה שלה לא תשתווה לקנון/ניקון שאמנם אולי יהיו להן פחות אופציות אבל לפחות את הייעוד העיקרי שלהן הן ימלאו בצורה המיטבית.

אני הייתי ממליץ לך על אחת מאלו:

1. Canon PowerShot A520 

תקבל איכות תמונה מעולה, תאלץ להתפשר בתחום הוידאו.

תוסיף כרטיס 512 מהיר ואפילו ישאר לך קצת עודף מ 1600.

http://video.org.il/product.asp?productid=289

2. CANON S1 IS

תקבל איכות תמונה מעולה, זום X10 , ווידאו מעולה, ובכלל מצלמה מעולה. חסרון - לא בתחום הקומפקטיות, אלא קצת יותר גדולה, בערך בגודל של מצלמת פילם רגילה. (שוקלת 460 גרם עם סוללות - לא נורא..)

עולה כ 1550, לזה  תוסיף עוד כ 150 -250 לזיכרון.

http://www.zol4u.co.il/product.asp?pID=8&cID=1&c=32328

3. Canon PowerShot A95

תקבל איכות תמונה מעולה, 5 MPx, תאלץ להתפשר בתחום הוידאו, זום X3.

עולה כ 1500, לזה  תוסיף עוד כ 150 -250 לזיכרון.

http://www.photoexpress.co.il/shop/Product.asp?productid=107&catcode=27

עריכה:

למפרטים מפורטים יותר שלהן, ובכלל:

www.dpreview.com

פורסם

למה אתה מציע את הA85 כשהA520 שהיא הממשיכה שלה עולה פחות ונותנת יותר?

פורסם

צודק, התכוונתי ל A95.

תוקן..

פורסם

אם אתה רוצה להשוות איכות כמו שצריך, קח כרטיס SD, לך לחנות צילום וצלם את אותו נושא עם כל אחת מהמצלמות. נסה גם לצלם נושאים בתנועה (לא חפצים על שולחן...) ותראה איך הקאנונים האלה הופכות להיות כמעט בלתי שמישות, במיוחד ה-S1 שממש מתקשה בכל פעם שהיא צריכה לפקס באור שחלש מאור יום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים