פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים שלום! יש לי בבית מחשב PC שלי בו אני מבצע את כל ההורדות (אימיול,ביטורנט ועוד...), ועוד שני לפטופים שמשתמשים בהם לצורכי גלישה ומסנג'ר בלבד , עד עכשיו השתמשתי בחיבור ICS עם כבלי רשת, אך אין שום התניידות כך עם הלפטופים, ולכן אני רוצה לרכוש ראוטר אלחוטי, אני יש לי כ500 שח בשביל הראוטר ואני לא כל כך מבין בתחום, איזה ראוטר מומלץ לקנות (שיהיה יציב ולא יעשה בעיות), בנוסף שמעתי שיש הרבה בעיו עם ראוטרים אלחוטיים כשמדובר בצרכי הורדה של אימיול וכדומה, אם אני יהיה מחובר לוקאלית עם המחשב השולחני האם הבעיות האלו עדיין יכולו עלי? תודה!
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אם כבר יש לך נתב חוטי או מודם שאתה יכול להפוך לנתבהייתי ממליץ לך לקנות נקודת גישה אלחוטית זה הרבה יותר זולעריכה------אחרי בדיקה קטנה זה לא ממש זול יותריש לך שתי חברות ממולצות לנתבים, Edimax ו-D-linkיש כמה התקנים אבל המומלץ היום הוא G והמחיר הוא באמת 500+-
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים שים עין על ה Linksys WRT54 , ועל חלופה נוספת, יותר זולה במקצת אך לא מאכזבת כלל - Edimax BR-6114wg Linksys WRT54 Edimax BR-6114wg
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים Linksys WRT54G מומלצ ביותר !עובד אצלי כבר 8 חודשים עם 0 בעיות, בזמן שמחשב אחד מוריד יותר מ-100 קילובייט בשניה, גלישה חלקה לגמרי במחשב השניבניגוד ל-D-Link שהיה לי לפניו.
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר תודה רבה על עזרה... קניתי את הlinksys wrt54G כמו שהמלצתם.. אתם יודעים אולי איפה אני יכול למצוא ריך התקנה בשבילו? (אני עובד עם מודם eci b focus270pr)תודה!
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים אני מניח שהמודם שלך משודרג עכשיו יש לך שתי אופציות האחת להישתמש בו כ Access Pointאו להפוך את המודם ECI חזרה למודם רגיל ולא נתב ואז ה WRT54G יהיה הנתב שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.