פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים יש לי 2 קומות בבית ובקומה התחתונה יש שני מחשבים שמחוברים באינטרנט על ידי ראוטר של אדימקס . עכשיו אני רוצה להעביר מהראוטר אינטרנטלקומה העליונה שזה בערך מרחק של בין 20 ל-30 מטר.. רציתי לשאול אם הכבל יכול להיות מחוץ לבית שזה אומר חשוף לשמש ולגשם והאם המרחק יכול לפגוע במהירות האינטרנט ?תודה.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים המרחק לא צריך להיות בעיהמחוץ לבית יכול להיות מסוכן עם ברקים (וזה מכוער) אבל יש אנשים שעובדים עם זה שנים בלי בעיה מיוחדתרק תקפיד לקנות כבל מסוכך
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים כבל רשת מהסוג הסטנדרטי CAT5 תומך במרחקים של עד 100 מטרהכבל יכול להיות מחוץ לבית אבל לשם כך תקנה כבל מסוכך ואל תשכח להצמיד אותו לקיר כי הכבל לא אמור להחזיק את עצמו
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אצלי כל הרשת הביתית פרוסה על הגג, בין כל החדרים, למרחקים יותר גדולים, אין בעיה...
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אצלי כל הרשת הביתית פרוסה על הגג, בין כל החדרים, למרחקים יותר גדולים, אין בעיה... את זה עוד לא שמעתי
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר תודה!! ויש לכם מושג אולי באיזה מחיר זה אמור להיות כבל של 30 מטר נגיד?
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים חבל שאין לך מושג, זה זול, ההתקנה לוקחת כמה דקות (במקום כמה שעות / ימים), וזה עובד פיקס... לגבי מחיר לא יודע, לקחתי מחבר
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים רוב המקומות לא מוכרים מעל 20 מטר מוכן (שעולה איזה 50-60 שקל בחנות נורמלית)לכבל ארוך יותר אתה יכול לקנות לפי מטר ולהרכיב את הראשים לבד (או שהחנות תרכיב לך)כבל זול יעלה איזה 1.5 שקל למטר + 4 שקל על הראשים (+עבודה).ברוב המקומות זה יעלה הרבה יותר.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר בטוח שכבל רשת אשפר לקנות לפי מטרים ושיכינו לי את הראשים בחנות?כי לפי מה שהבנתי מכונה צריכה לעשות את זה..
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים הכל תלוי בחנותחנות מחשבים רגילה מוכרת רק כבלים מוכניםחנות אלקטרוניקה תוכל להכין לך לפי אורך שאתה רוצההמכשיר שמחבר את הקונקטורים בקצה (לוחץ) עולה איזה 50-100 שקל.מאיפה אתה בארץ?
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר חיפה..תודה על העזרה אני יחפש חנות שמוכרת. אם מישהו מכיר אחת בחיפה יותר טוב
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים בעיר יש חנות אלקטרוניקה בשם טל מיר אלקטרוניקההם לא זולים בכלל (אפילו די יקרים) אבל אני כמעט בטוח שיוכלו לעשות לך כבל באיזה אורך שאתה רוצהבצק פוסט יש חנות בשם גליקום שמתעסקת בעיקר עם לקוחות עסקיים שממש ממש זולה אבל הכבל הכי ארוך שיש שם זה 20 מטר (או גליל של 100 מטר ב140 שקל). לא נראה לי שהם יעשו לך אורך לפי הזמנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.