פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים בא לי להקיא מהמטומטמים שעשו את זה.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3136277,00.html"קהילות הושמדו",מטומטמים.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים לא מבין על מה כל הרעש.כלומר נכון ההשוואה היא לא במקום, אבל גם התגובות עליה.בטח קבוצה של 5-10 איש שלא מייצגת אף אחד בנתה את המיצג הזה, העמידה אותו במקום באישון לילה ונעלמה.הם לא השחיתו כלום, הם לא הלכו מכות עם השומרים, שוטרים חיילים ולא סיכנו אף אחד או גרמו שום נזק אמיתי.אז נכון ההשוואה מרגיזה קצת, אבל אנשים כאן מאשימים במעשה קבוצה שלמה שגג 10 אנשים אחראיים לכך, וגם זה עוד לא הוכח כי למיטב ידיעתי המשטרה עוד לא עצרה שום חשוד ובית משפט בטח שעוד לא הרשיע אף אחד.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים לא מבין על מה כל הרעש. סליחה?! זה זלזול עמוק בזכר השואה והנספים ברמות שלא הכרנו איך הם מעיזים בכלל !? ועוד ביד ושם!@מילא הפרובוקציה של הטלאים הכתומים, מילא לקרוא לשוטרים וחיילים נאצים (לא שאני מקבל את זה כן ..) אבל זה כבר עובר כל גבול אפשרי.זה בזיון שמישהו בכלל במדינה הזאת הגיע למצב שהוא מרשה לעצמו להשוות את עצמו לקורבנות השואה ולהשוות את ממשלת ישראל למשטר הנאצי. פשוט בזיון.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים סליחה?! תסלח לי באמת באמת - אבל אתה לא-חכם-במיוחד?! במקום לצטט רק את המשפט הראשון שלי תקרא את כל ההודעה, קיבינימט !! הטמטום האנושי זה משהו מיוחד... :bash: :bash:
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים תסלח לי באמת באמת - אבל אתה לא-חכם-במיוחד?! במקום לצטט רק את המשפט הראשון שלי תקרא את כל ההודעה, קיבינימט !! הטמטום האנושי זה משהו מיוחד... :bash: :bash: שאר ההודעה שלך זה רק אתה מנסה בצורה עלובה לתרץ את המעשים האלה. אהה ו "ההשוואה מרגיזה קצת" זה הUNDERSTATEMENT OF THE YEAR
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מנסה לתרץ את המעשים ? בדיוק היום התחיל בית-ספר... כדאי שתלך לקחת כמה שיעורים בהבנת הנקרא... : : :
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר זה פחות משנה אם 10 אנשים או 15 אנשים עשו את זה,העובדה היא שעשו את זה, ולמעשה חיללו אנדרטה שהיא למעשה מצבה.זה לא שעשו מזה כזה רעש, זה רעשני בפני עצמו.מה שאני לא מבין... אין מצלמות ביד ושם?
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים בנתיים מי שמתנהג פה כמו זאטוט שאמרו לו "נו-נו-נו" והוא יודע שהוא טעה אבל מתעקש להמשיך לשחק את הצודק זה אתה ולא אני, אתה הופך את זה לעניין אישי וזה לא נכון לעשות.תגובה נורמלית ובריאה של אזרח ישראלי לאירוע כזה צריכה להיות תגובה של גינוי ולא של "טוב נו זה רק כמה עשבים שוטים .. זה לא מייצג"אף אחד לא בא בהצהרה שכל תושבי גוש קטיף הם כאלה ושכולם אשמים , אני פשוט לא מבין מה גרם לך בכלל לרצות להמעיט מערך האירוע ולמצא תירוצים כאלה.אני מתאר לעצמי שאפילו מנהיגי המתנחלים יצאו בגינוי על האירוע, וכך צריך לעשות.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים I can hardly belive the nerve those selfpittying dickweeds got. But you know, I guess I shouldn't have been surprized, especialy after they already slaughered every holy cow in the land; after they spilled acid on soldiers and worn yellow david shield stars. I should have seen this comming... The entire 6 million dead are now turning in their cold graves.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים תסלח לי באמת באמת - אבל אתה לא-חכם-במיוחד?! במקום לצטט רק את המשפט הראשון שלי תקרא את כל ההודעה, קיבינימט !! הטמטום האנושי זה משהו מיוחד... :bash: :bash: שאר ההודעה שלך - בין אם התכוונת לכך או לא - גם כן גרועה בדיוק כמו המשפט הראשון. א'. תאמין לי, שאולי 10 אנשים עשו את זה, אבל לא רק 10 אנשים היו רוצים לעשות את זה. ב'. זו בושה שבכלליות, בלי קשר למי או כמה עשו את זה, מגנים ככה את השואה. ג'. זו עוד יותר בושה שאתה לא מבין על מה המהומה. אם קשה לך לראות מה רע ב"להקים אנדרטה" ביד ושם, בהשוואה מזעזעת לזכר השואה, אז אין לי איך לעזור לך. ד'. אין לי בעיה שיקימו לעצמם אנדרטה, רק בבקשה לא ביד ושם, ובטח שלא רק בשביל להשוות את הפעולה הזו לשואה, ולהכפיש כך את כבוד הנפגעים. וד"א, שיזכרו אח"כ שאני אבוא וארסס להם כתובות על האנדרטה גם כן. וזה בלי קשר לזה שהם היו 10, 5 או אפילו 1.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים איך אני שונא שלוקחים מעשה מוצאים אותו מכלל הקשר ושים לו כותרת מפחידה.וואו, שלושה אנשים פרצו לאנדרטה וכתבו משהו על הקירות. וווואואוווו. סיפור המאה ממש.הנה עוד אחד ממש גדול:תשיגו לעצמכם חיים!!!!!
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים איך אני שונא שלוקחים מעשה מוצאים אותו מכלל הקשר ושים לו כותרת מפחידה.וואו, שלושה אנשים פרצו לאנדרטה וכתבו משהו על הקירות. וווואואוווו. סיפור המאה ממש.הנה עוד אחד ממש גדול:תשיגו לעצמכם חיים!!!!!ואח"כ כשאני אגיד שאני לא סובל את ישראל, אתה תגיד שאני לא ציוני, נכון?
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים איך אני שונא שלוקחים מעשה מוצאים אותו מכלל הקשר ושים לו כותרת מפחידה.וואו, שלושה אנשים פרצו לאנדרטה וכתבו משהו על הקירות. וווואואוווו. סיפור המאה ממש.הנה עוד אחד ממש גדול:תשיגו לעצמכם חיים!!!!!תפסיק לעשות לעצמך ולאחרים בושות ותסתום. אם אין לך משהו חכם לתרום ולומר עדיף שתשב בשקט ותיתן למבוגרים לדבר.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים ואח"כ כשאני אגיד שאני לא סובל את ישראל, אתה תגיד שאני לא ציוני, נכון?לא, אני פשוט אתעלם בגלל שלא אכפת לי.תפסיק לעשות לעצמך ולאחרים בושות ותסתום. אם אין לך משהו חכם לתרום ולומר עדיף שתשב בשקט ותיתן למבוגרים לדבר.המבוגרים טיפשים
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים תפסיק לעשות לעצמך ולאחרים בושות ותסתום. אם אין לך משהו חכם לתרום ולומר עדיף שתשב בשקט ותיתן למבוגרים לדבר. You're an audlt? Haha, ok.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.