עבור לתוכן

מה עדיף... (רמקולים של מחשב או מערכת מיני)

Featured Replies

פורסם

כרגע יש ברשותי Sony RXD8 שאיתה אני שומע מוסיקה מהמחשב דרך Hercules Gamesurround Fortissimo ll.

אני רוצה לקנות למערכת רמקולים אחוריים, בשביל לשמוע מוסיקה מכל הכיוונים (כרגע הרמקולים הקדמיים ממוקמים בשתי פינות של קיר בחדר והמחשב באמצע, אני רוצה לשים שני רמקולים בקיר הנגדי).

כשאני שומע מוסיקה מהמחשב, האיכות לא מדהימה, הצליל פשוט לא חד מספיק. כשאני שומע מדיסק האיכות קצת יותר טובה, אבל עדיין לא בשמיים. כך שהאשמה נופלת על המערכת.

השאלה היא, מה יתן לי איכות יותר טובה, הRXD8 או רמקולים איכותיים למחשב? אם כן, אילו רמקולים, ומה סדר הגודל של המחיר? והאם הכרטיס קול שלי מספיק טוב? או שכדאי להחליפו? ושוב, הרמקולים משמשים למוסיקה.

• תגובות 47
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאלה קשה. לא מכיר אישית את המערכת, אבל כעקרון אני מעדיף את המערכת סטריאו, כי ניתן לכוון בה את הטונים ודברים כאלו.

פורסם

עדיף מערכת סטריאו גם לי יש זה אחלה דבר 8)

פורסם

רגע! מערכת סטריאו עדיפה על פניי מערכת מחשב 4.1 ?

אני שואל כי אמא שלי רוצה לקנות לאחי הקטן מערכת סטריאו לחדר

ואני מנסה לשכנע אותה שתיקנה לו כבר באותו מחיר מערכת רמקולים למחשב!

לא עדיף?

פורסם
  • מחבר

אם מערכת סטריאו עדיפה על Altec 4.1, לדוגמא, אז אני לא מבין למה כולם מתלהבים מהם.

פורסם

אז זהו, שהיא לא.

פורסם

לדעתי תמיד עדיף מערכת טובה כמו ה ATP5 או ה z 540 על פני מערכת סטאריו...

פורסם

מסכים, מניסיון.

פורסם
  • מחבר

אם כך, מה כדאי לי לקנות בשביל לשמוע מוסיקה באיכות הכי גבוהה שאפשר במחיר סביר (כלומר - לא מערכת של Klipsch ב-2000 שקל), והאם ה-Gamesurround Fortissimo ll שיש לי מספיק, או שכדאי להחליפו, ובמה?

אגב, Hunter, בין איזו מערכת לאיזו מערכת רמקולים השוות?

פורסם

מה התקציב המדוייק שלך?

והפורטיסימו מספיק מאוד...

פורסם
  • מחבר

אני אמכור את ה-RXD8, עלתה לפני כשנתיים 3500 שקל. בכמה לדעתך אני אמכור אותה? על זה אפשר להוסיף מאוד בודדות.

פורסם

אני משתמש ב-Sharp BP-1500, עלתה לי לפני שנה 1200, היום עולה בערך 900...

אותו סיפור עם המערכת שלך, עדיף לך כבר להשאיר אותה, גם ככה אנשים יעדיפו לקנות משהו חדש באותו מחיר כימעט.

פורסם
  • מחבר

אני אמכור להם מערכת שעולה 3500 שקל ב-1000-1500... לא יקנו?

היום סוני מוכרים דגם שעולה, כנראה, יותר, והבבדל העיקרי ביניהן זה העיצוב, הרמקולים לא השתנו.

פורסם

קשה לי להאמין שתצליח למצוא פרייאר שיקנה... ::)

פורסם
  • מחבר

בהנחה שאני אמצא, המלצות ב-1000-1500 למערכת רמקולים שתתאים ל-Fortissimo?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים