עבור לתוכן

מפרט מאתגר 1500 ש"ח ללא מסך

Featured Replies

פורסם

הוא דגם ישן יותר ואיכותי יותר ?

שיהיו בריאים מחלקת הפיתוח של ATI רק בריאות אני מאחל להם .

• תגובות 68
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבר נראה לי שזה המחשב בשבילך...

תאמין לי לפעמים שווה לקנות מחשב יד שנייה חזק מאשר לקנות מחשב יד ראשונה חלש

והכרטיס שלעצמו נחמד מאוד והמפרט הזה חזק יותר מהמפרטים שנתתם עד כה...

אחלה דבר

פורסם

חבר נראה לי שזה המחשב בשבילך...

תאמין לי לפעמים שווה לקנות מחשב יד שנייה חזק מאשר לקנות מחשב יד ראשונה חלש

והכרטיס שלעצמו נחמד מאוד והמפרט הזה חזק יותר מהמפרטים שנתתם עד כה...

אחלה דבר

חחח נשמע כמו סוכן מכירות של ק.ס.פי / אייבורי

פורסם

:kopfpatsch:

חס וחלילה חס ושלום מלח מים מלח מים העלבת אותי קשות

חחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:

פורסם

הוא דגם ישן יותר ואיכותי יותר ?

שיהיו בריאים מחלקת הפיתוח של ATI רק בריאות אני מאחל להם .

זה כמו ש9500PRO טוב יותר מ9600 למשל.

לא ,נשמע כמוך :smile1:
פורסם

Guarding angel

איך הגעת למסקנה ש Sempron S-A 2600 עדיף על Sempron S-754 2600?

האחרון עדיף בהרבה

פורסם
  • מחבר

אבל אם אתה אומר שהוא רק משתמש במחשב לאינטרנט, אז למה הוא צריך לשדרג?

הוא לא צריך לשדרג, הוא צריך מחשב. כרגע אין לו מחשב בכלל.

בקשר לS754 שאתם מדברים עליו, האם יש לתושבת זו מעבדים חזקים ולא רק סמפרונים , אני מדבר על מעבדים שניתן יהיה למצוא בחנויות בעוד מספר שנים... לדעתכם?

כי כל העניין הוא שאם לא יהיו מעבדים חזקים יחסית לתושבת זו בעוד מספר שנים, אז מה הטעם לקנות אותה עכשיו?... כמו שאמרתי, לדעתי אם כבר שווה לקנות משהו, זה רק התושבות החדשות ביותר ועל כל השאר ניתן לחסוך . אם אין אפשרות בתקציב זה לקנות לוח עם תושבת חדשה, כאשר בעוד מספר שנים ניתן יהיה להשאיר את הלוח ולהחליף רק את המעבד, אז אני כבר אשיג לו מחשב ישן במחיר פי10 זול יותר

פורסם

תושבת 754 היא תושבת ביניים ...

אם כבר לך על ה 939 עדיף מעבדים טובים וקרים יותר.

למרות שהבנתי שעם ה VENICE הייתה בעיה קלה של אי תאימות עם בקר הזיכרון שעליו , מקווה שה E6 פתר את הבעיה.

סמפרון 754 - מעבד חלש LOW END שעתיד יצורו מוטל בספק (זה משמועות) .

אתלון 64 - מעבד "טיפה" יותר טוב מהסמפרון אבל הוא חם 89W סוג של קציצה עם שמן :lol: (טוב נו לא כמו הפרסקוט) :smile1:

והוא תומך בסט פקודות פחות עשיר מה 939 הליבה והארכיטקטורה שלו יותר ישנה ופחות איכותית מה VENICE או SAN SIEGO למשל ..

** יש פה מישהו שיצא לו לעבוד עם הסאן דייגו ? נראה לי מעבד קטלני ביותר שלא נדבר על ה FX וכפולי הליבה :'( :'( :'( :'(

פורסם

הוא לא צריך לשדרג, הוא צריך מחשב.  כרגע אין לו מחשב בכלל.

בקשר לS754 שאתם מדברים עליו, האם יש לתושבת זו מעבדים חזקים ולא רק סמפרונים , אני מדבר על מעבדים שניתן יהיה למצוא בחנויות בעוד מספר שנים... לדעתכם?

כי כל העניין הוא שאם לא יהיו מעבדים חזקים יחסית לתושבת זו בעוד מספר שנים, אז מה הטעם לקנות אותה עכשיו?... כמו שאמרתי, לדעתי אם  כבר שווה לקנות משהו, זה רק התושבות החדשות ביותר ועל כל השאר ניתן לחסוך . אם אין אפשרות בתקציב זה לקנות לוח עם תושבת חדשה, כאשר בעוד מספר שנים ניתן יהיה להשאיר את הלוח ולהחליף רק את המעבד, אז אני כבר אשיג לו מחשב ישן במחיר פי10 זול יותר

יש לתושבת הזאת Athlon 64 הקודמים, אבל אני לא מאמין שתמצא אותם עוד הרבה זמן בחנויות

בכל מקרה, שווה לשדרג לוח ביחד עם המעבד, זכרון וכרטיס מסך

לא צריך להשאיר לוח שהיה טוב לפני שנה

תפסיק להעלות שמועות כאלה

למה ש AMD תפסיק את הייצור של מעבדים מצליחים ותעבור לתושבת לא מוכרת? אלא אם כן הם יעבירו את המעבדים לסוקט 939

ואם הם היו רוצים את זה הם לא היו לוקחים מראש את ה A64 מקצצים לו ב L2 ובסט 64Bit ולא צריך להתאים לשום תושבת ושום כלום

אז עד ש AMD לא יעברו לסוקט M2 (סביבות יולי 2006) אין מה לדבר על הפסקת סמפרון 754

פורסם

תושבת 754 היא תושבת ביניים ...

אם כבר לך על ה 939 עדיף מעבדים טובים וקרים יותר.

למרות שהבנתי שעם ה VENICE הייתה בעיה קלה של אי תאימות עם בקר הזיכרון שעליו , מקווה שה E6 פתר את הבעיה.

אתלון 64 - מעבד "טיפה" יותר טוב מהסמפרון אבל הוא חם 89W סוג של קציצה עם שמן :lol: (טוב נו לא כמו הפרסקוט) :smile1:

והוא תומך בסט פקודות פחות עשיר מה 939 הליבה והארכיטקטורה שלו יותר ישנה ופחות איכותית מה VENICE או SAN SIEGO למשל ..

** יש פה מישהו שיצא לו לעבוד עם הסאן דייגו ? נראה לי מעבד קטלני ביותר שלא נדבר על ה FX וכפולי הליבה  :'(  :'(   :'(  :'(

:kopfpatsch:
פורסם

שוב זה שמועות !

לא אמרתי יותר מזה..

הבנתי מכמה יבואנים שזה הולך להיפסק הייצור שלהם בקרוב ( שנה מעכשיו ) זה הכול .

יש לי חברים שמתעסקים בשוק החומרה ( קולגות ) והם עובדים במקומות דיי מכובדים והם מנדבים לי את המידע .

GYRO CD LOG , אקסלנט , למיר מחשבים וכו' .

פורסם

הרי אקסלנט ולמיר מאוד מכובדים

בכל מקרה אם הם יודעים שבעוד שנה ייפסק הייצור כדאי שהם יגידו ל AMD

כי הם לא יודעים שום דבר על זה

פורסם

לפותח הת'ארד :hi:

אחי אני מציע לך שלא תקנה כרגע שום דבר,תחכה קצת,מה בוער?  :cool2:

יופי,קיצר תחסוך עוד קצת,תגע ל2000-2500 ונמצא לך מחשב אחלה אם זה כ"כ דחוף...

עדיף לחכות ולחסוך ואז יהיה לך אחלה מחשב ולא תצטער עליו כמו על המחשב שתקנה כרגע...

בכול מקרה עדיף שתחסוך את הכסף ותקנה מחשב בסביבות ה4000ש"ח... נכון זה הרבה כסף אבל שווה לחכות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים