עבור לתוכן

איך עברה התעוררות מוקדם?

Featured Replies

פורסם

יווווווווווווווו זהו אחרי 3 וקצת שעות שניה (או יותר נכון 2 והרבה) התעוררת י(דווקא די ערני :)) לבצפר יצאתי למטבח להכין משו לאכול ופתאום אני רואה את השמש בצבעים של זריחה אז חשבתי לעצמי "אמ....מה הולך פה?! אני באמת אמור להיות ער בשעה כזאת?? זה לא הגיוני !! בטוח יש טעות" לקח לי איזה דקה לשכנע את עצמי שהכול בסדר ואני צריך להתארגן ולעוף ו.....זהו אז אחרי מקלחת שינייים וכול שאר הדברים שצריך לעשות בבוקר אני עף מפה לבצפר .......נדבר אחרי אגאדיר

בייייי לכולם בוקר טוב (אגב אין לי מושג מה אני עושה פה בשעה כזאת אבל רציתי לשמוע מוסיקה וזה בא לי טוב עם המוסיקה אז.....)

פורסם

וואאאיייי אחי ,אין כמו סיגריה של הבוקר.............. :silly:

בעסה ,עכשיו קמתי עוד רבע שעה אני עף......... :nixweiss::bash:

פורסם

דווקה השעה הזאת מוכרת לי.. הלכתי לישון בה שלשלום 8)

כל השעון הביולוגי שלי דפוק, הלכתי לישון ב4 בבוקר אין לי מושג למה יש לי כח לשבת על המחשב לשמוע מוסיקה ולהספים את הזון.. בדרך כלל התחביב הזה מגיע בשעות היותר מאוחרות של הערב.. קיצר יום טוב לכולם ובהצלחה ביום הראשון של בית ספר

פורסם

ראבוטה ... :xyxthumbs:

אין כמו להתעורר ב7:53 בבוקר ...

זה הולך להשתנות ל6:30 עוד מעט :o

פורסם

סתם שאלה פאבל.. בתור בנאדם בוגר.. שאחראי לחייו.. למה אתה עושה את זה לעצמך? אני הבטחתי לעצמי ברגע שאני מסיים בית ספר/צבא אני ישר הופך להיות חיית לילה.. באותו היום ממש

פורסם

חיית הלילה שלי הוכנס למצב המתנה לפני איזה 3 ומשו שנים למצב stand by ... צריכים לעבוד , יש הרבה דברים על הראש .

לא כולם יכולים לזרוק זין על העולם ולהפוך לfull time clubbers .

וזה פבל , לא פאבל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים