פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר לאקשה להכנס לאתר הייצרן?אני זה ששואל את השאלות פה !לא בא לך ליהיות נחמד ולענות לעניין אז אל תענהותודה רבה על זה שבסוף כן ענית תנסה ליהיות יותר נחמד פעם הבאה לא יזיק לך אני בטוח
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים לא יזיק להיות פחות בטלןזו לא שאלה שאתה מנסה ללמוד משהו שאולי קשה ללמוד לבדזו שאלה של בטלנות שיותר מהר לך לפחות פה דיון מאשר ללכת לאתר הייצרן (או סתם לחפש את הלוח בגוגל) ולראותזו לא שאלה של חוסר הבנה, זו שאלה של בטלנותזה שקול לזה שתבוא ותשאל מה השעה רק בשביל לא להסתכל בשעון
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר לא יזיק להיות פחות בטלן זו לא שאלה שאתה מנסה ללמוד משהו שאולי קשה ללמוד לבד זו שאלה של בטלנות שיותר מהר לך לפחות פה דיון מאשר ללכת לאתר הייצרן (או סתם לחפש את הלוח בגוגל) ולראות זו לא שאלה של חוסר הבנה, זו שאלה של בטלנות זה שקול לזה שתבוא ותשאל מה השעה רק בשביל לא להסתכל בשעון אתה פשוטטט מדבר שטויוווות במיץ פטריות ועגבניווות ותולעים אני שואל כדי לדעת לא יודע מה הסיפור באתר או בגוגל אני רוצה ליהיות בטוח וזה ממש לא עניין של אף אחד למה אני שואל וכמה אני שואל לא נאה לך אל תגיב להודעות שלי תודה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.