עבור לתוכן

למה המתדלק לוקח לי כל הזמן אקסטרה כסף?

Featured Replies

פורסם

אהלן , לאחרונה אני נתקל בתופעה די מעצבנת שבה כל פעם שאני מתלדק המתדלק לוקח לי שקל שניים על כל תידלוק , אפילו לא בשעות הלילה.

מישהו יודע את החוק בנוגע לזה? בלינק הזה :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3135282,00.html

כתוב שעל כל ליטר שנכנס לי לאוטו בעזרתו של המתדלק גובים ממני 11 אגורות , אז למה לוקחים ממני עוד כסף בלי קשר ל11 אגורות האלה? אם כבר שיקחו רק בשעות הלילה , אבל לוקחים ממני גם בשעות היום. אני צריך להגיד משו למתדלק?

וסתם עוד מקרה , פעם אחת תדלקתי בלילה ב50 שקל , והמתדלק הזרים לאוטו כמות דלק ששווה רק ל47.5 שקל , כלומר 2.5 על 50 שקל. זה יוצר 5% ! כן , אני יודע שזה נשמע רע , להתלונן ככה על כולה 2.5 שקל , אבל שעושים לך את זה כל הזמן זה ממש מעצבן.

אז מישהו יכול להגיד לי בדיוק כמה מותר לחארות האלה לקחת לי על כל תידלוק?

תודה.

פורסם

Why? Because it says "sucker" all over your forhead.

No, seriously, it's called a tip, or perhaps some sort of taxation.

See, you don't mind when a waitriss in a skimpy skirt and a generous cleevage takes extra 10-15% tip in the diner, but you bitch about 2.5 shekels... Goddamnit, get a grip, will ya?

פורסם

הוא שאל למה לוקחים.

הוא לא שאל את הדעה שלך בקשר ל 2.5 ש"ח האלו... ::)

ולפותח התראד...יש להם טלפון?..אפשרי להתקשר?

פורסם

אולי אתה מתדלק בלילה, שיש עמלת תדלוק? :s07:

(אגב, 5.9 לליטר בנזין, הכל מלפני 57 דקות בדיוק, גם המתדלק צריך להרוויח משהו, אתה לא חושב? 11 אגורות זה פייר, אם יש משהו לא פייר זה המיסים)

פורסם

הוא שאל למה לוקחים.

הוא לא שאל את הדעה שלך בקשר ל 2.5 ש"ח האלו... ::)

Your knoledge of English must be as good as mine in Arabic, hence you couldn't understand my explenation to this oh so terrible phenomenon. Let me put it in a way you and your kind would understand:

TAX OR TIP.

Ferstehn? Ja, gut genau.

פורסם

Verstate nicht

Der Maddam

;)

פורסם

Der is the male form, of "the" and inspite of the fact I'm a bit androgenic, I still don't have a nuttsack hanging from between my legs hence you won't say "Der" when refering to me. As a matter of fact, you will say "Ja, meine Dame" since this noun requiers no "the" infront of it.

So much for a German lesson, haha.

פורסם

אני לא מבין ???

לפחות אני יודע רוסית :)

Boris Vodka kalachnikov

בקיצר החיים קשים חיים עם הבעיה שדופקים אותנו מכל מקום כישראלי המצוי וממשיכים הלאה :)

פורסם

טוב נו,,

אז זה DIE לא?

:lol:

ich kann nitch lernen

Gut Tanken

פורסם

Your knoledge of English must be as good as mine in Arabic, hence you couldn't understand my explenation to this oh so terrible phenomenon. Let me put it in a way you and your kind would understand:

TAX OR TIP.

Ferstehn? Ja, gut genau.

אוקי מה את משחקת אותה יודעת אנגלית..את לא היחידה

ראיתי שדיברת על הטיפ, פשוט להזכיר לו שהוא קמצן על 2 שקל קצת מעצבן את יודעת...

כל מקרה זה לא לדיון הזה...ואני לא מחפש לריב או משו..חח

:)

פורסם

רק מזכיר לי כמה כיף רכב חברה :)

ה 2.5 ש"ח האלה הם בד"כ עמלת תדלוק בלילה או לא יודע מה.

פורסם

הכמה שקלים האלה זה שרות זה הכל אתה יכול לינסוע ל אלון או דור ושם זה שירות עצמי ואז אתה מקבל את כל הדלק בתמורה לכסף

פורסם

לסוע לתדלק זה אחד הדברים היותר מטומטמים ליצא לי לשמוע..., לא נוסעים למלא דלק, זה בזבוז דלק.

ה2 שקל זה שירות, אבל שירות לילה כפי שכבר ציינתי פה.

פורסם

מדהים איך מישהו יכול להיות גס רוח , לרדת על אנשים, להתנשא ולצאת מזה רק בגלל העובדה שהמישהו הזה הוא במקרה ממין נקבה ...

"ברוך שעשני גבר" ;D ;D

פורסם

לסוע לתדלק זה אחד הדברים היותר מטומטמים ליצא לי לשמוע..., לא נוסעים למלא דלק, זה בזבוז דלק.

בטח שנוסעים, יום לפני שהמחירים קופצים :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים