עבור לתוכן

סתם שאלה איזה מערכת הפעלה אני יכול להתקין על 286?

Featured Replies

פורסם

Norton Commander אכן היה ה-תוכנה ל DOS, אבל אין מה לעשות אני לא מצליח להסתדר עם Total Commander, אני עדיין משמתש ב Windows EXplorer' מספיק טוב..

• תגובות 47
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי גירסא של NC לחלונות שעובדת גם על XP,היא שוקלת בסביבות 2 מגה, אם אתם רוצים אני אשים אותה ב-U SEND IT בשבילכם.

פורסם

אחח נורטון קומנדר... לראות כחול במסך בלי לפחד...

למעשה נורטון קומנדר היה דיי דומה ברעיון שלו לוינדוס... סה"כ זה היה מעטפת גראפית לדוס...

איך אני זוכר שהתקנתי את -3.1 ב-386 שהיה לי מתוך 700 אלף דיסקטים.. זה היה מייאש..

בסוף נמאס לי מהוינדוס וחזרתי לנורטון האהוב... שגם אותו בסופו של דבר נטשתי לטובת ה-command line...

אלו היו הימים הטובים, כל קובץ בסיומת sys (אני חושב) שהייתי רואה הייתי מנסה להכניס איכשהו לקובץ config.sys לראות מה הוא עושה...

אני עוד זוכר איך לטעון אותו, לא היה עובר יום בלי שאבא שלי מנג'ס לי על זה שאני הורס את המחשב...

יום אחד גיליתי את himem.sys שאיכשהו עזר להגדיל תחום זיכרון כלשהו מ-640 ל700 ומשהו (לא כלכך התעמקתי במונחים טכנים בתקופה ההיא... רק שיחקתי והתעסקתי בדברים שנראו לי ג'יבריש...) ואז סוף סוף יכולתי להריץ את המשחק heretic על המחשב שלי, הייתי כלכך מאושר אז... זה כל מה שהיייתי צריך, הימים הפשוטים...

דרך אגב לשאלתך, כמו שכולם ענו לך, האופציה הכי טובה היא וינדוס הישנה (3.1) אם אתה רוצה מעטפת גראפית, אם אתה מוכן לוותר עליה אז אני מאמין שיש

הפצות של לינוקס שיתאימו ותמיד יש את אופציית ה-DOS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים