עבור לתוכן

אני מעוניין לקנות מחדש חדש ויש לי בעיה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה.

אמא שלי התקשרה לטכנאי כדי להזמין ממנו והוא דיבר איתי בטלפון ומתחיל לבלבל לי בשכל שהAMD ATHLON 64 VENICE BOX לא מגיע עם 64 bit  הוא אומר שסתם רשום שם 64 ומשכנע אותי לקחת  מעבד INTEL למרות שהמחשב מיועד למשחקים ולפי מה שהבנתי AMD עדיף למשחקים.

עוד משהו ביקשתי ממנו את הלוח DFI INFINITY ULTRA והוא אומר לי שDFI זה חרא של חברה ושאני יקח לוח של ASUS.

ועוד משהו קטן שלא כל כך קשור לכאן ביקשתי ממנו את הכרטיס מסך הבא X800GT 256 והוא אמר לי שעדיף לי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את הכרטיס הבא RADEON 9800 512MB שאני בכלל לא יודע מאיפה הוא הביא את השטות הזאת.

יש אמת דבריו? למרות שנראה לי שהוא מבלבל בשכל.

ואמא שלי נוטה להאמין לו בגלל שהוא "טכנאי"

פורסם

אני במקומך הייתי טורק לו את הטלפון בפרצוף - הוא רוצה שתקנה את מה שהוא רוצה ולא את מה שטוב לך. DFI היא אחת מחברת הלוחות הטובות והאמינות בעולם, ה-AMD 64 מגיע עם 64 ביט וזה בדוק לחלוטין וה-9800 PRO גם עולה פחות מאשר ה-X800GT וגם נחות ממנו. בקיצור - תעיף את ה"טכנאי" לעזאזל.

פורסם

אני במקומך הייתי טורק לו את הטלפון בפרצוף - הוא רוצה שתקנה את מה שהוא רוצה ולא את מה שטוב לך. DFI היא אחת מחברת הלוחות הטובות והאמינות בעולם, ה-AMD 64 מגיע עם 64 ביט וזה בדוק לחלוטין וה-9800 PRO גם עולה פחות מאשר ה-X800GT וגם נחות ממנו. בקיצור - תעיף את ה"טכנאי" לעזאזל.

מסכים עם כל מילה !

אם הוא לא תומך ב64 אז למה אני מריץ איתו XP64 ?

גם אני על הלוח הזה של DFI ובהתחלה הייתה לי בעיה כי חיבור 3 פין אחד לא עבד - לקחתי את זה ליבואן והוא החליף לי על המקום !!

DFI אחת החברות הכי אמינות שקיימות !

למה להזמין מ"טכנאי" ?

תזמין מ זיגזאג או לוג'יק

פורסם
  • מחבר

חשבתי שהוא מזבל בשכל פעם באה הוא מתקשר אני טורק לו את הטלפון בפרצוף. :bash:

תודה

פורסם

פשוט תגיד לו שויתרת על קניית המחשב וזהו. הוא יילך לחפש את עצמו ואתה תקנה מחשב חדש, טוב ואמין.

פורסם
  • מחבר

כן לא באמת הייתי טורק לו את הטלפון בפנים

ועוד משהו כל שניה הוא אומר לי מה אתה בא ללמד אותי אני עובד עם החברות הכי גדולות בכל הארץ וכו'

וכל שניה הוא אומר לאמא שלי שאני נעול על מחשב ואני עושה טעות.

פורסם

תראה לאמא שלך את הת'רד הזה 8)

אני גם מכיר את זה שאמא אומרת "אבל הטכנאי אמר ככה"

תגיד לה שהטכנאי לא מעודכן ,הוא יודע להרכיב מערכות אינטל ולא נוח לו להרכיב AMD כי הוא לא מכיר את הרכיבים ושהוא ממליץ על אינטל בגלל שהוא מרויח יותר כסף על מעבדי אינטל ...

עריכה : עכשיו שמתי לב שהטכנאי אמר לך לקנות 9800PRO 512MB - הכרטיס הזה לא קיים !!!!!!

פורסם
  • מחבר
עכשיו שמתי לב שהטכנאי אמר לך לקנות 9800PRO 512MB - הכרטיס הזה לא קיים !!!!!!

אמרתי לו שאין כזה כרטיס הוא אמר לי בוא נתערב נראה כמה כסף אני יוכל להוציא ממנו  :cool2:

כן אני יראה את זה לאמא שלי

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים