פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2660501כן זהו המסךכפי שאתם רואים הוא עולה 2000 שקלפעם אני זוכר ראיתי בפורם פה מישהו שאמר לקחת רק מסכי NEC ואני לא זוכר את הסיבהרציתי לדעת מה אתם חושבים עליווהאם יש לו איזה קאצ כי הוא מראה מפרט מפואר אחרי הכל ויחסית בזול ל 19 דקתודה רבה לעזורים ליאור
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים גם הנתונים של המסך לא נראים משהו. אני בספק אם הוא מסך 8 MS אמיתי עם זמן תגובה כזה בכל החלפות הצבעים.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מכיר את החוק שמותר להחזיר עד 14 יום .... אם אתה ולו פיקסל אחד שרוף תחזיר ותבקש אחד חדש אם הם לא ירצו תבטל זה תמיד אפשרות
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר מה זה אומר שיש מצב שיתנו לי מסך דפוק? חחוהאם כדאי כבר לקנות 17 אינץ SAMSUNG 12MS ב 1200 עם משלוחהקאצ שם זה שהוא מתצוגה:\מה אתם אומרים?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים בחיים אל תקח מוצר אלקטרוני כלשהו מתצוגה . בקשר לשאלה אם אתה יכול לקבל מסך עם כמה פיקסלים שרופים אז כן בעיקרון ישנה אפשרות כזאת אבל היחס שכזה דבר יקרה הוא 1 ל50 והעיניין שאומרים לך את זה בשורה התחתונה זה כי הם חייבים לומר לפי תקנון מסויים תראה הקטע שמפעל לא היה מייצר מסכים אם היה יחס יותר קטן של פיקסלים שרופים ככה שאני לא חושב שיש כאן יותר מידיי מקום לדאגה ושוב אני יחזור על מה שאמרתי לפני - מקסימום במקרה הכי גרוע אתה מחזיר להם את המסך ללא תשלום מה שאומר שאין לך מה להפסיד אני בכל אופן מאוד התלהבתי מהמסך
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים במקרה הטוב גם את זה הוא יכול לחסוך ופשוט לגשת פעם אחת לשם לאסף את המסך ובאותו זמן אפשר לבקש שיפעילו אותו שם להראות לו תראה אני עבדתי במוקד מכירות באינטרנט ואני אומר לך שהם עושים כל מה שהלקוח רוצה ואף יותר מניסיון
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר תודה רבה אנשים בסוף קניתי LG 17 8MS 550:1 "הדק והיוקרתי" 3 שנים אחריות ב 1500 שקל הוצאתי במכרז (חח דפקתי אותם ב 80שקל סתם.. )
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.