פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים יש לי בבית שלושה מחשבים שמחוברים ברשת דרך SWITCH (לא נתב) באופן רגיל לחלוטין. כיצד אוכל לדעת מהמחשב שלי (שהוא ראשי רק מבחינת החיבור שלו ל ADSL) מהם מספרי ה IP של שאר המחשבים ברשת?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים אתה בטוח שאתה מחובר בלי נתב?לא במקרה שידרגת את המודם לנתב (בשפת העם פרצת) ?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים כי לא השבת לשאלה שליקשה להזיז את הרגליים, ללכת למחשבים האחרים ולעשות ipconfig?מה המטרה של כל זה?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים שמע בשביל עזרה אתה צריך לענות על מה ששואלים אותךאתה בטוח שהמודם שלך לא "משודרג"?איזה דגם מודם?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר אם היה משודרג הייתי אומר שהוא משודרג. אמרתי, הכל פשוט. חיבורים פשוטים. נתב פשוט. שאלה פשוטה. אני לא יכול תמיד להיכנס לחדרים ולכן אני רוצה לדעת אי פי מהחדר שלי.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים אני לא ממש מכיר סוויצים אבל אם זה כמו בנתבים אתה יכול לבדוק בסוויץ עצמו אם יש לו תוכנה מסויימת.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים אם אתה רוצה תשובה באנלית כמו תעשה ping לכל הכתובות IP שנמצאות ב-subnet אז אני יכול להציע לך את זהאם אתה רוצה תשובה יותר מתוחכמת תצטרך לענות על השאלות
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים לסוויטץ' יש עמוד משלו ששם אתה אמור להיות מסוגל לראות את כל המחשבים המחוברים..
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים לסוויץ אין שום עמוד שום הגדרות ושום נעלייםאתה לא יכול לראות שום דבר על הסוויץזה ממש לא כמו נתביםסוויץ עבודה בצורה שקופה ואין לך שום בקרה עליו
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר אם אתה רוצה תשובה באנלית כמו תעשה ping לכל הכתובות IP שנמצאות ב-subnet אז אני יכול להציע לך את זהאם אתה רוצה תשובה יותר מתוחכמת תצטרך לענות על השאלותשאל ואענה. עד כה כל השאלות קיבלו תשובה שלילית. מה אתה צריך לדעת עוד? אני רק רוצה את הפקודה שמראה לי מהו מספר האי פי של מחשב מסויים שמחובר אליי כרגע. אין דבר כזה?(בשונה מנתב, לסוויץ' אין תוכנה.)
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים רגע רגעקודם אמרת שיש לך סוויץ'אחרי זה אתה אומר נתב פשוט...תחליטואם אתה לא יודע להחליט תביא דגםעכשיו קצת הסברישנן שתי אפשרויותהאחת שאתה מחובר חיבור ללא חייגן ואז יש לשלושת המחשבים שלושה כתובות IP חוקיותהאפשרות השניה היא שיש חייגן ואז אתה משתמש בנתב על מנת לתת כתובות IP פנימיות הנתב יכול להיות מודם משודרג או נתב חיצוניבעצם יש עוד אפשרותשבמחשב אחד יש שתי כניסות רשת ונכנס אליו הכבל מהמודם ויוצא כבל למתגתבחר איזו אפשרות יש לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.