פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים אתה מרגיש שחסר לך משהו כשאתה מדמיין את העשרים אינץ' השחורים והרחבים שלי. זה לא נשמע טוב :
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר Holy, אני לא רוצה להגיד לך מה עשיתי בתפקיד האחרון שלי בשביל שלא תרגיש נחות ותתאבד. יש לי מצפון, אני מתנצל.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים Holy, אני לא רוצה להגיד לך מה עשיתי בתפקיד האחרון שלי בשביל שלא תרגיש נחות ותתאבד. יש לי מצפון, אני מתנצל. הא??
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים ^^^^^BSC במדעי המחשב אומר שאתה מהנדס(אנחנו מדברים על מדעי המחשב..חשבתי שזה יהיה מובן מאליו לכולם)you really got to pay attentionעשה טובה, ותתקשר לאוניברסיטה הקרובה לביתך.אל תשכח להקליט ולהביא לפה.תודה.BSC במדעי מחשב לא אומר שאתה מהנדס, אתה לא תהיה רשום בספר המהנדסים ואתה לא תהיה מוכר כאחד.BSC זה אומר שיש לך תואר בוגר מדעים במדעי המחשב (בהנחה שרשמת שהתואר במדעי מחשב, לא משנה אם 3 או 4 שנים)...
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים יש B.Sc בהנדסת תוכנה שבה אתה לא רשום ברשם המהנדסים, אבל אחרי שנה של עבודה במקצוע אפשר להרשם או משהו מוזר כזהויש B.Sc בהנדסת מחשבים שבה אתה כן רשום ברשם המהנדסים.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים פורמאלית אתה לא מהנדס כי לא למדת בפקולטה להנדסה אבל כולם בתחום מתייחסים למי שגמר 3 שנים מדעי המחשב כאל מהנדסוזה לא משנה לאף מקום עבודה אם אתה מהנדס פורמאלית או לא או אם למדת 3 שנים או 4מסתכלים רק על הציונים ועל האוניברסיטה
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים בטח שמסתכלים אם למדת 3 שנים BA או 4 שנים BA או 4 שנים B.Scיש הרבה דברים שלומדים וצריך ב-4 שנתי שלא לומדים ב-3 שנתיאולי אחרי ניסיון של כמה שנים כבר לא כל כך מסתכלים על זה אבל בהתחלה זה בהחלט שיקול.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים שני ההורים שלי אחראים בין השאר על קבלת אנשי צוות חדשים לחברה וממש לא מעניין אותם אם למדת 3 שנים מדעי המחשב או שלמדת בפקולטה להנדסה 4 שנים ואתה גם מבין קצת בחומרה. זה פשוט לא מעניין
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר שני ההורים שלי אחראים בין השאר על קבלת אנשי צוות חדשים לחברה וממש לא מעניין אותם אם למדת 3 שנים מדעי המחשב או שלמדת בפקולטה להנדסה 4 שנים ואתה גם מבין קצת בחומרה. זה פשוט לא מענייןאיזו חברה? חברה מוכרת?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר MotorolaMotorola עצמה, או Freescale?די מגניב, Freescale. כלומר, כף רגלי לא תדרוך במקום נורא כזה, אבל מייצרים דברים מאגניבים.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מוטורולה עצמה(אני לא מאמין שאני באמת עונה לך ברצינות אבל נו נהיה נחמדים היום)
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר (אני לא מאמין שאני באמת עונה לך ברצינות אבל נו נהיה נחמדים היום)סוף סוף אחד שלוקח את היום הזה ברצינות.. אני אהיה נחמד אליך גם, ואשכח מכל מה שעשית לי. מה אתה אומר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.