פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים עבדתי השבוע (ראשון-חמישי) בשיפוצים וכוכוכו וחשבתי לי אם אפשר לבנות מארז מקירות גבס?? קל לחתוך אותו ולעשות ממנו צורות לחבר אותו וכו אני יודע שגבס שבא במגע עם מים הוא מתנפח ונסדק (בגלל זה עושים איתו לרוב קירות) ומה אתם אומרים לגבי לחות וכול השאר?? ;D
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר יש גבס חסין לחותומים(כמו אצלי האמבטיה) מצטער על הבורות אבל גבס חסין למה???חותומים??? מה זה?? כאילו למים התכוונת?? כי נשאר לי קצת חתיכות מהקירות גבס וחשבתי לבנות איזה מארז לפנטיום 3 שלי (הישן והטוב)..
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים אני גם עבדתי בשיפוצים, אם ויש לך קירור מים, אתה צריך גבס ירוק("עמיד" - הוא שורד במים) במקרה ותהיה נזילה...ואם יש לך אוויר, הלבן גם טוב,תנסה להשיג 9 ס"מ... במקום 12...
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים אם תשים לב הוא שכח לשים רווח הוא התכוון חסין ל- לחות ומיםצודקמצטער אבל נסו אתם לכתוב בזרת שמאלית כשאתם ימניים
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר זהו שהגבס שנשאר הוא בדיוק 9 מ"מ שזה סבבה לא כבד מידי אולי קצת חלש אבל נסתדר ויש לי רק קירור אוויר לפנטים 3 שלי חח ובהברגה אין לי בעיה אני מביא זוויות כאלה שמתחברות לכול האורך ככה שהוא יהיה חזק אל תדאג עכשיו עצה ממכם לעשות מארז עומד או מארז שוכב ?? :s05:
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים איזה מגניב גם אני עבדתי בשיפוציםמארז מגבס לו נוח כי כל פעם ליפתוח אותו אתה תיגמור אותו בשבוע עזוב בנה לך מדף או משו
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים אם אתה מתכוונן לעשות מארז גבס, כך בחשבון שאתה צריך "פרונט" מוכן של מארז.. לא ניראה לי שתצליח ממש לחתוך לכוננים חורים והכל.. גבס מתפורר וכו'..הרעיון אפשרי בסך הכל.. אבל זה לא בדיוק החומר שהייתי בוחר בו.. אם כבר אתה רוצה לבנות מארז לבדך.לך על חומרים שקצת יותר מתאימים למטרה. אפשר עץ, אלומיניום, פרספקס אלו חומרים שמאוד קל לעבוד איתם ולשחק בצורות שלהם.. מארז מגבס יקבל מכות מדי פעם ורוב הסיכויים שהוא יתחיל להתפורר לך עם הזמן..
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר הפרונט לא בעיה לעשות אל תדאג קצת חומרים וכו והכול יהיה טוב ולגבי היתפורר זה נכון איפה שהוא אבל נראה לי שיקח קצת זמן שווא לנסות אז מה אתם אומרים עומד או שוכב??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.