עבור לתוכן

לוח אם "פשוט"

Featured Replies

פורסם

האם גם בלוחות אם יש את הטובים ויקרים, לעומת הפשוטים וזולים (בהנחה שהמעבד הינו משובח)?

מה המשמעות של לוח פשוט? האם זו קנייה גרועה? האם כדאי להשקיע סכום בלוח אם, או שלוח אם זה דבר בסיסי שעדיף לחסוך בו ולהשקיע ברכיבים אחרים (נניח כרטיס מסך משובח)?

פורסם

ההבדלים במחיר בין לוחות מחברות שונות עם צ'יפסטים זהים לא גבוה בד"כ

והוא תלוי בעיקר בפיצ'רים.

לוח לא מחייב השקעה גבוהה אבל חשוב לבחור לוח טוב (שכמובן ישלב את התכונות שאתה צריך)

אולי יש לך שאלה יותר ספציפית?

פורסם
  • מחבר

אולי יש לך שאלה יותר ספציפית?

היה לי לוח של ג'יגבייט על AMD אטאלון 1600.

כנראה שהיה צריך להחליף לוח אז לקחתי לטכנאי ששידרג לי ללוח שאיננו מהפירמות הידועות עם מעבד AMD 2600.

מכיוון שהלוח שהורכב היה AGP X 4 כשאני ביקשתי 8, הותרתי אצלו המחשב להחלפת הלוח בלוח התומך ב - 8.

בכל אופן, מה שמטריד אותי שהלוח שהוא שם לי הוא כנראה מהפשוטים (כאמור מיוצר בסין ולא מהפירמות הידועות) - למרות שהוא אמור לתמוך בזכרונות DDR שלי ובכרטיס מסך יחסית משובח.

מכאן נובעת שאלתי - האם אני צריך להיות מודאג שהוא ישים לי לוח "פשוט" (שנה אחריות) או שאין לזה משמעות כל עוד הלוח תומך בכל הרכיבים הקיימים (USB וכד')?

מן הסתם, הלוח שבו AGP X 4 הוא מיושן יותר מזה שהוא אמור לשים. אני מקווה שהכל עניין של אי הבנה אבל זה משאיר קצת טעם רע בפה.

מה דעתך?

פורסם

זה שהלוח מיוצר בסין לא אומר כלום

בקשר לפירמות לא ידועות אז גם אם תשאל מישהו מהרחוב על DFI ואפילו טכנאי מחשבים הם יגידו לך שזו פירמה לא מוכרת...

בקשר ל*4 אז זה אומר שהלוח ישן וזה באמת לא בסדר אבל עדיין לא אומר לוח גרוע...

בקיצור הכוונה תביא את החברה והדגם המדוייקים של הלוח שהוא רוצה לשים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים