פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים יש לי איזו תוכנה מסוימת שמותקנת במחשב, ואני רוצה למצוא את ה- Registry keys שלה.ניסיתי למצוא אותם דרך Regedit, הלכתי ל- hkey_local_machine-------->software, והשם של התוכנה או החברה לא היה שם.יש דרך לדעת איפה התוכנה מחביאה את ה- Registry keys שלה?תודה!
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים בתוכנה aida 32 - אני יודע שהיא ישנהיש לשונית software ומשם יש Licenses של כל התוכנות המותקנות......
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר תודה, אבל התוכנה לא נמצאת שם :-Xאין איזו תוכנה או משהו, שברגע שאני מתקין תוכנה מסוימת הוא אומר לי איפה נוספו Registrey Keys חדשים? או שונו?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים ישhttp://www.google.com/search?q=registry+monitor&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים תודה, אבל התוכנה לא נמצאת שם :-Xאין איזו תוכנה או משהו, שברגע שאני מתקין תוכנה מסוימת הוא אומר לי איפה נוספו Registrey Keys חדשים? או שונו?היא במדור ההורדות פה...
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר אני דיברתי על זה שהתכונה שאותה אני מחפש ב- Registery לא נמצאת ברשימה של Aida 32
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים בתוכנה aida 32 - אני יודע שהיא ישנהיש לשונית software ומשם יש Licenses של כל התוכנות המותקנות......
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אויי איזה טיפש אני.. חשבתי שאתה מתכוון שהיא לא נמצאת באתר להורדה... ואתה התכוונות שהיא לא נמצאת ברשימה של התוכנה בתוך התוכנה עצמה... טעות שלי סליחה :s07: :s07: :s07: אממ... אולי בתפריט help או about של התוכנה יהיה כתוב Registered To ואז תשם ו/או תקוד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.