פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים ערב טוב...עשיתי בדיקה לכרטיס מסוג ספיר 9800 פרו 256ביט R350 עם התוכנה ATITOOL0.24 כשעשיתי לו OC ל700\400 התחילו להתגלות ארטיפקטס והטמ"פ התחילה לעלות...כיצד ניתן לתקן את בעיית הארטיפקטס?גם במהירות סטוק 680\380במשחקים כמו BEYOND GOOD AND EVIL ו LORD OF THE RING S THE RETURN OF THE KINGמה ניתן לעשות בכדי לתקן את הבעיה הזו?בתודה G.A
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים אם במהירות סטוק יש לך ארטיפקטים אז יש סיכוי שהכרטיס לא תקין, לפי דעתי תוריד את הקירור שיש על הליבה, תנקה את הליבה + הסינק, תמרח משחה חדשה, עדיף AS5 ותחזיר הכל למקום... אם זאת בעיית טמפרטורה אז זה אמור לפתור את הבעיה.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר כאילו דאאאאבל הבעיה שאפילו עם מהירות סטוק הוא עושה בעיות...ולצורך העיניין 10-20MHZ לא נראים לי ממש הבדל...ותראה גם ללא הOC יש ארטיפקטים במשחקים שציינתי.
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים מחבר קיצר אני אבדוק אותו מקסימום אקנה חדש מאוחר יותר ב800 כשיהיה לי כסף עם 3 שנים אחריות
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים קיצר אני מחזיר אותו וקונה 9800 חדש ב800ש"ח עם 3 שנים אחריותלמה ? תקנה משחה טרמית תפרק את הקירור של הכרטיס תנקה את קירור הכרטיס משאריות החומר הטרמי תנקה את הליבה מהשאריות גם כן (אלכוהול 70% ) תמרח משחה חדשה על הליבה (שכבה דקה ואחידה ) תחזיר את הקירור וזהו !
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים אם אתה כל כך לא יודע לעשות את זה אני לעשות לך את זה... אבל לקנות כרטיס חדש בשביל זה ?!?! רק אם אחרי כל הניסיונות הכרטיס באמת לא יעבוד, אז תחשוב על כרטיס חדש ! וגם לא 9800PRO אלה 6600GT.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר אוקי יש לי שאלהאם הכרטיס עושה בעיות במהירות סטוק וגם בבדיקה אז מה דפוק בו? הPCB? הליבה? הזיכרון?האם הקירור דפוק?האם יש תוכנה נוספת לבדיקות?
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר יש עוד רעיונותאם זה יעזור כשיש ארטיפקטים בוקע רעש והוא נתקע כזה לכמה שניות והמחשב חם אש,שלא נדבר שהמחשב שלי פתוח לרווחה עם מאוורר עליו...כשאני נוגע בסינק הוא ממש בוער וגם המחשב...מה יכולה להיות הבעיה?גם במשחק עם הדרישות הנמוכות ביותר KILL SWITCH הוא נתקע לכמה שניות כאילו חוכך בדעתו וממשיך שלא אתחיל לדבר על HALO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.