עבור לתוכן

[אחרי חיפוש] מתלבט בין R9800 PRO ל-N5900 \ N6600

Featured Replies

פורסם

"כמעט" כולם לא ממש עוזר לי, אבל בהחלט זהו כרטיס מאוד מאוד משתלם...

• תגובות 38
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לך טעם להשקיע יותר מ9550 128 ביט.בסך הכל 380 שקל וזה אחלה כרטיס.

מחזק.

פורסם

רון, כמות הזיכרון בכרטיסיים גראפים לא קובעת מאומה כמעט, בייחוד בכרטיסים ישנים.

אגב, תתפלא או לא, בכרטיסים ישנים עדיף 128MB על 256MB, ולא רק בגלל שזה זול יותר, אלא מכיוון שהזיכרון איכותי יותר ובא עם תזמונים הדוקים יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

קודם כל - המון תודה.

לכולם, כי באמת רץ פה המון ידע ואני מקבל באמת אחלה תשובות - אז שוב - תודה לכולם.

עכשיו, צימצמתי את הרשימה שלי לכדי התלבטות מינימלית :

זוג 6200 - אחד תוצרת גיל משהו - 128 מגה - מופיע בקישור הבא

והשני - 6200 של אסוס - עם 256 מגה, בקישור הזה.

- מי מהם עדיף? לאחד יש יותר זכרון, ומצד שני רוב הדיעות אומרות פה שעדיף פחות ...

רון.

פורסם

סטינגר יש לך טעות !

כמעט כל ה 6200 נפתחים !!!

אצלי , ואצל 3 חברים (3 לידטק ואחד GB ) כולם פתוחים !!!

מה גם ש9800PRO הוא נחשב הדור הקודם אפילו שזה לא הכי רלוונטי עכשיו אבל בעתיד זה אולי יהיה (DX9C , SM3 )

ושכחת דבר אחד 9800PRO עולה יותר !!! 

העובדות היבשות הן שפותח הת'רד יכול לרכוש 9800P ב600 ש"ח, והתמיכה בSM3 מוסיפה ביצועים רק בפאר קריי.

גם אם נניח לרגע שכל 6200 נפתח ל6600 - 9800P מכסח 6600 ברוב הבנצ'מרקים, ועם ליבה R360 הוא גם יהיה אוברקלוקר טוב יותר.

פורסם

העובדות היבשות הן שפותח הת'רד יכול לרכוש 9800P ב600 ש"ח, והתמיכה בSM3 מוסיפה ביצועים רק בפאר קריי.

גם אם נניח לרגע שכל 6200 נפתח ל6600 - 9800P מכסח 6600 ברוב הבנצ'מרקים, ועם ליבה R360 הוא גם יהיה אוברקלוקר טוב יותר.

למה הוא צריך את הכרטיסים האלו?

יש לו P3 וכמעט כל משחק היום דורש P4 לפחות אז הוא לא יוכל להריץ את המשחקים מלכתחילה.

עדיף לקחת R9550 זול ב-360 שקל וזהו.

פורסם

גם אני חושב ככה, אבל הוא ציין שלא איכפת לו מצוואר הבקבוק ולכן אני ממליץ על הכרטיס המתאים.

פורסם

אחד הדברים הטיפשיים ביותר שקראתי :s07:

אני לא מבין למה הוא קונה כרטיס מסך MID-END עם מעבד שלא אמור להריץ משחקים של לפני שנה.

פורסם

כל אלה שאומרים שעדיף לקחת 9800P שוחכים שהוא יד שניה וזה חיסרון גדול כי אין אחריות ואולי גם הכרטיס יצא הרוס וכ'ו..

לדעתי הכי טוב זה לקחת 9550!הפתרון המושלם פה..

פורסם

נכון , אבל שכחת שה9800 עולה (חדש - עזוב יד שניה ) יותר

פורסם

אולי עדיף לך לקנות מחשב חדש?

פורסם

אולי עדיף לך לקנות מחשב חדש?

סוף סוף משהו מתיחס לבעיה הזאת בזוית ראייה שונה.

בהחלט עדיף שתקנה מחשב חדש אחי,יש לך מפרטים באתר כנס ותראה מה שמתאים לך ואם יש לך בעיה להחליט בשביל זה אנחנו פה...

פורסם
  • מחבר

חברים, אתם מפספסים פה את הנקודה.

אם הייתי מחפש מחשב חדש - הייתי שואל על מחשב חדש. המחשב הנוכחי שלי - PIII 1000 של גייטוויי, עם שני HD של 120GB ו1 GB של RAM.

המחשב היה פעם שרת, כרגע הוא משמש אותי להרצה של סרטים בתור HTPC ושמיעה של מוסיקה.

אני לא מחפש מעבד יותר חזק כי זה מיותר עבורי.

אני מריץ עליו TNFS UNDERGROUND, אני מריץ עליו GTA VC וחשבתי שיהיה נחמד להריץ גם GTA SA, אבל זה כל מה שאני מחפש.

אני רוצה כרטיס גרפי כמה שיותר טוב - כי אני אוהב חוץ מהמשחקים להריץ גם גרפיקות של WINAMP, אבל זה יהיה השימוש הכי רחוק שלי במחשב.

אני לא גיימר רציני - כך שחבל לי לשים כסף על מחשב חדש.

תודה על העצה בכל מקרה.

רון.

פורסם

רון...

כמה אתה מוכן להשקיע?

פורסם

בבקשה

SAPPHIRE RADEON 9600 PRO ADVANTGE 128MB DDR TV/DVI AGP גירסה מהירה מאוד של הPRO 446MHZ*2 לזכרונות במקום 300*2

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=702

שווה עוגייה תתחדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים