עבור לתוכן

רוצה לקנות כרטיס 6800 של לידטק

Featured Replies

פורסם

לא ראיתי ירידות מחירים לגבי ה GT למרות שה 6800 אכן זולים

האם יש סיכוי לקנות 6800GT בפחות מ 1500 ש"ח (AGP)

פורסם

אולי בעתיד, כרגע המחירים מגרדים את ה1700 מלמעלה.

אגב, שמועה אומרת שהלידטקים המוזלים הם הגירסה המוחלשת, עם 900 לזכרונות. רק שתדעו.

פורסם

אז מה אם זה 900 לזיכרון ?

הם עדיין 2 NS ועם CO אפשר להגיע לאותו מקום

אם אתה פותח ויש הפרעות תצוגה אתה פשוט סוגר את הצינורות עם התוכנה

פורסם

אולי בעתיד, כרגע המחירים מגרדים את ה1700 מלמעלה.

אגב, שמועה אומרת שהלידטקים המוזלים הם הגירסה המוחלשת, עם 900 לזכרונות. רק שתדעו.

מה הכוונה ? אתה טוען שהיו 2 גירסאות של 6800NU מבית לידטק, והחדשים הם עם קלוק נמוך יותר ?

פורסם

אני מדבר על הGT.

פורסם

אני מדבר על הGT.

אתה צודק

http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=127&lineid=1&act=2

http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=155&lineid=1&act=2

אכן הורידו את הקלוק של הזיכרונות ב50 מגהרץ (100מגהרץ אפקטיבי..)

השאלה כמה זה עולה ולא נראה לי שיש להשיג את זה בארץ

מה שכן זה עשוי להטעות ולבלבל אנשים אפילו כאלה שכן מבינים (מוכרים עשויים להשמיט את זה שהכרטיס מוחלט באופן תמים למדי)

נ.ב

מעניין אם הגירסא המוחלשת הזאת היא ב PCIE בלבד

אגב, את ה 6800GT אפשר להשיג ב AGP עם 128 מגה או עם 256 בלבד ?

פורסם

לפי מה שאני רואה הגרסה המוחלשת היא AGP.

פורסם

גם אני קונה בקרוב אחרי הביאוס שלי עם ה9800 פרו ה6800 של לידטק הוא כרטיס חזק מאוד ויריץ לך משחקים ללא בעיות...

תתחדש

פורסם

בתור אחד שיש לו את הלדטק 6800GT, אני ממליץ עליו מאוד.

הוא ברמה של הGT, שזה כבר חתיכת כוח בידיים שלך; הוא מגיע עם קירור עצבני ושקט למדי (קטן מ30Db), והוא בקלות מגיע למהירויות אולטרה ואפילו יותר (אני נמצא פה על 436 מה"ז לליבה ו1.17 לזכרונות והכל עובד 100%)

פורסם

בתור אחד שיש לו את הלדטק 6800GT, אני ממליץ עליו מאוד.

הוא ברמה של הGT, שזה כבר חתיכת כוח בידיים שלך; הוא מגיע עם קירור עצבני ושקט למדי (קטן מ30Db), והוא בקלות מגיע למהירויות אולטרה ואפילו יותר (אני נמצא פה על 436 מה"ז לליבה ו1.17 לזכרונות והכל עובד 100%)

אתה מתכוון שיש לך GF6800 ולא הGT

פורסם

לא, אני מתכוון שיש לי את ה)Leadtek A400GT (6800GT, כשאמרתי שהוא ברמה התכוונתי לכוח שיש לGTים כללית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים