עבור לתוכן

רוצה לקנות כרטיס 6800 של לידטק

Featured Replies

פורסם

לי יש אותו, יותר נכון לאח שלי, פועל מצויין, גוף קירור טוב ופתחנו צינורות, אז כן, שווה למי שיש agp

פורסם
  • מחבר

אם פותחים צינורות הוא מגיע לרמה של GT ? וזה מסובך או שאני יכול לעשות את זה? אני די מבין במחשבים אז אני לא איזה טמבל שצריך להסביר לו שלב שלב כמו חמור :)

פורסם

אם פותחים צינורות הוא מגיע לרמה של GT ? וזה מסובך או שאני יכול לעשות את זה? אני די מבין במחשבים אז אני לא איזה טמבל שצריך להסביר לו שלב שלב כמו חמור :)

לא אבל הוא עדיין זה יתן לו תוספת ביצועים טובה.

פתיחת צינורות + OC, הוא יהיה קרוב ל6800GT אבל לא ברמתו.

פורסם

הזכרונות של ה 6800NU לא מגיעים רחוק ב OC בגלל שהם DDR רגילים לאומת DDR3 ב 6800GT אבל אם תצליח להגיע לתדר גבוהה בליבה + פתיחת צינורות, תוכל להגיע לסביבת הרמה של GT

פורסם
  • מחבר

ואיך אני יכול לפתוח צינורות ? כמה סיכויים שאני יצליח ?

פורסם

זה כמעט בטוח שתצליח.......אבל אפילו בסטוק הוא כרטיס טוב מאוד......פתיחת צינורות תעזור ובעוד קצת אוברקלוק תהיה כמעט ברמה של 6800gt אם אתה רוצה אז תקנה את ה6800gt ב1750 שקל ותהפוך אותו לאולטרה שזה יהיה מאוד קל

פורסם
  • מחבר

לא איפה אני יביא 1750...אני קונה כבר 6800 ועוד 512 זיכרון ואז יהיה לי ג'גה זיכרון...אבל למישהו יש מדריך או מישהו יוכל לתת לי הדרכה בטלפון לעשות את זה?

פורסם

ברגע שהכרטיס יהיה אצלך יגידו לך אך לעשות את זה... זה דבר פשוט וממש לא בעייתי, אבל הסיכוי שהצינורות יפתחו הוא 50:50

פורסם
  • מחבר

ואם הם לא יפתחו יש מצב הכרטיס יורד בביצועים או בכלל מתקלקל ?

פורסם

ואם הם לא יפתחו יש מצב הכרטיס יורד בביצועים או בכלל מתקלקל ?

לא, זה SOFTMOD אם הוא לא עובד אז לא קרה כלום

פורסם

ברגע שהכרטיס יהיה אצלך יגידו לך אך לעשות את זה... זה דבר פשוט וממש לא בעייתי, אבל הסיכוי שהצינורות יפתחו הוא 50:50

אי אפשר ממש לדעת את הסיכויים

בד"כ ליבות עם צינורות לפתיחה הם ליבות חזקות שמשום מה לא עברו את כל הבדיקות במאה אחוז ולכן ננעלו חלקית ונשלחו בתור כרטיס חלש יותר

הסיבה יכולה להיות כי הצינורות סתם לא עבדו משהו, אחד תקול, או שנעלו את זה רק בשביל לייצר את החלש יותר.

לכן אי אפשר לדעת אם קיבלת צינורות תקולים או סתם כרטיס מוחלש, וקת קשה לחשב את הסיכויים בלי לפלוש לאנוידיה ולבדוק כל ליבה על הפס ייצור.

פורסם

נ.ב

לא יודע כמה אתה לחוץ על כרטיס מסך, אבל אולי שווה לך לחכות קצת שהמחירים המוזלים שNVIDIA פירסמו יחלחלו לארץ

לא יודע כמה זמן זה יקח, גם אני במצב דומה לשלך, מכרתי את ה 9600פרו שלי ואני כרגע תקוע עם geforce 3 ti200 ישן, וגם אני מתכוון לקנות עוד 512 מגה ;) ואני מכוון לכיוון ה 6800GT במחיר של 1500 בעתיד הקרוב בתקווה...

בכל אופן אם אתה הולך עכשיו על ה 6800 הרגיל, מצאתי חנות בזאפ יותר זולה מהחנות שאתה הבאת

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDLTKA682&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312

אולי שווה בדיקה...

פורסם

אחלה מחיר, כנראה שההוזלה המדוברת נכנסה לתוקף.

פורסם

אי אפשר ממש לדעת את הסיכויים

בד"כ ליבות עם צינורות לפתיחה הם ליבות חזקות שמשום מה לא עברו את כל הבדיקות במאה אחוז ולכן ננעלו חלקית ונשלחו בתור כרטיס חלש יותר

הסיבה יכולה להיות כי הצינורות סתם לא עבדו משהו, אחד תקול, או שנעלו את זה רק בשביל לייצר את החלש יותר.

לכן אי אפשר לדעת אם קיבלת צינורות תקולים או סתם כרטיס מוחלש, וקת קשה לחשב את הסיכויים בלי לפלוש לאנוידיה ולבדוק כל ליבה על הפס ייצור.

אני יודע, אבל תודה על ההסבר 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים