פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים גם לי לא נראה הגיוניהסמל שעל המולטיסקיל נראה בדיוק כמו הסמל של סקילבכל מקרה- אני מציע לך לחכות לחגים, שמתי לב שבחגים תמיד מורידים תמחיר של הוולף
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים כמה בדיוק עולה המולטי סקיל ב - LEDICO?יש משהו מוזר בסיפור הזה.ביררתי קצת ובאתר של חברת SKIL אין מכשיר כזה שקוראים לו MULTI SKIL.וכדי להיות בטוח ב-100 אחוז, הרמתי טלפון לחברת SKIL בארה"ב ו-WELL (כמו שנאמר..) ,מסתבר שאין להם מכשיר כזה.אני לא יודע מי מיבא לארץ בכלל את המכשיר הזה. משהו פה לא מריח טוב. אתם מומנים לבדוק גם.. www.skil.com
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים תסתכלו פה זה האתר של סקיל אירופה:http://www.skileurope.com/en/index.htmlהשורה האחרונה היא High speed rotation tools....
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מוזר, צודק.יש אותו באירופה ובארצות הברית לא..וכמובן שהיראלים אוהבים להמציא שמות, כך שלא הבינו על מה אני מדבר... בכל אופן, עכשיו שאני יודע שהוא של SKIL, בטוח שהוא יעשה עבודה יותר טובה מוולף ויונדאי... אבל פחות מ DREMEL..-------------------------------------------------------------מישהו יודע את המחיר שלו ב LEDICO..? (הייתי מתקשר אבל הם סגרו כבר היום..)
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אני אף פעם לא השתמשתי, אבל אתה מוזמן להיות הראשו שיתן לנו סיקור קטן על זה..יכול להיות שווה.. הוא לא יכול להיות כל כך גרוע.. זה של חברה אמינה. (אם זה המקורי כמובן..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.