עבור לתוכן

האם המולטיסקיל של SKIL מתאים לעבודות מודינג?

Featured Replies

פורסם

ביקרתי אתמול בהום סנטר ולא מצאתי DREMEL, אבל ראיתי שיש מולטיסקיל של SKIL שנראה מאוד דומה ב-200 ש"ח.

אם אני לא טועה, זה הדגם השמאלי כאן.

השאלה היא האם הוא מתאים לעבודות מודינג, כמו חיתוך מארזים, פרספקטים, פלסטיק וכו'?

פורסם

מתאים... אם אתה לא מחפש את המקורי ולא רוצה להשקיע הרבה כסף יש את הוולף שנראה לי הוא יותר זול, בכל מקרה הוא מתאים

פורסם
  • מחבר

מתאים... אם אתה לא מחפש את המקורי ולא רוצה להשקיע הרבה כסף יש את הוולף שנראה לי הוא יותר זול, בכל מקרה הוא מתאים

חשבתי שזה משהו אחר בכלל, בגלל שראיתי שלא ממש נוח לפתוס אותו ביד.

כמה עולה הדבר הארוך הזה שמחברים כדי לעבוד יותר נוח?

פורסם

אם אני זוכר, +-50 שח, הוא בא עם הוולף...

פורסם

הוא בא גם עם הסקיל

פעם אחרונה שהייתי בהום סנטר היה קיט עם הציר וקיט בלי

בכל מקרה אם תחפש טוב תמצא שם גם דרמל, אני מצאתי

אם המוכר אומר לך שאין אל תקשיב לו כי הטיפשים בהום סנטר לא מבינים כלום מהחיים שלהם

אמרתי לו שיוריד לי תמולטיפרו של דרמל הוא לא הבין מה אני רוצה ממנו :-\

פורסם
  • מחבר

הוא בא גם עם הסקיל

פעם אחרונה שהייתי בהום סנטר היה קיט עם הציר וקיט בלי

בכל מקרה אם תחפש טוב תמצא שם גם דרמל, אני מצאתי

אם המוכר אומר לך שאין אל תקשיב לו כי הטיפשים בהום סנטר לא מבינים כלום מהחיים שלהם

אמרתי לו שיוריד לי תמולטיפרו של דרמל הוא לא הבין מה אני רוצה ממנו  :-\

בעיקרון לא הסתכלתי בדיוק על הדגם, רק על התמונה שהייתה על הקופסא.

לפי התמונות שראיתי באתר של לדיקו, ישנו דגם שהידית שלו עם פנס ודגם בלי - הדגם שבא עם הפנס בא גם עם הציר וזאת בדיוק התמונה שהייתה על הקופסא שראיתי.

200 ש"ח לא נשמע קצת זול לכל העסק?

פורסם

אם אין כסף לדרמל וצריך להתפשר אני חושב שכבר עדיף לקנות את הוולף שהוא יותר זול

לפי דעתי ההבדלים בין הסקיל לוולף לא ממש גדולים והוולף נראה גם מאוד לא נוח

אני לא מאמין שמישהו פה יוכל להגיד לך אם הסקיל יותר טוב מהוולף כי הסקיל דיי חדש, נכנס לפני חודש בערך לשוק

כמובן שדרמל זה הבסט ויחסית לכלי עבודה איכותי הוא לא עולה כ"כ הרבה, המחיר שלו באייס ובהום סנטר זהה - כ350 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אם אין כסף לדרמל וצריך להתפשר אני חושב שכבר עדיף לקנות את הוולף שהוא יותר זול

לפי דעתי ההבדלים בין הסקיל לוולף לא ממש גדולים והוולף נראה גם מאוד לא נוח

אני לא מאמין שמישהו פה יוכל להגיד לך אם הסקיל יותר טוב מהוולף כי הסקיל דיי חדש, נכנס לפני חודש בערך לשוק

כמובן שדרמל זה הבסט ויחסית לכלי עבודה איכותי הוא לא עולה כ"כ הרבה, המחיר שלו באייס ובהום סנטר זהה - כ350 ש"ח

350 ש"ח לדרמל המקורי עם כל האביזרים?! אתה בטוח? אין לי בעיה לקנות אותו במחיר כזה, שמעתי שעולה 600 ש"ח..

פורסם

ה דרמל לא עולה 600!

עולה ככה 450!

גם אני שהלכתי לקנות את הדרמל של וולף אמרתי למוכר תביא לי את הדרמל הוא לא הבין מה אני רוצה ממנו

עשיתי סיבוב בחנות עד שמצאתי חח :lol:

פורסם

מחיפוש קצר מאד ברשת הנה כמה אפשרויות יותר מומלצות בשבילך....

בנוגע למחירים, המחירים פה הם לא משו, תחכה למבצעים או שנסה לקנות דרך היבואן (לדיקו) שמעתי על כמה שהצליחו להוציא ככה מחירים טובים מאד (כולל אני) או שתחפש ברשתות עשה זאת בעצמך , שם אפשר למצוא לפעמים מציאות, בעיקר ברשתות היותר סיטונאיות כמו רוזנפלד וכאלה

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1683181

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1697495

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1677145

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1689293

בכל מקרה אחרי שתהיה סגור עם הדגם שאתה בדיוק רוצה תגיד ונגיד לך מה המחיר המומלץ והממוצע בשבילו..

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה!

אם ה-WOLF באמת עולה כ-150 ש"ח אני אקנה אותו (כהתחלה) ואם אני אראה שאני לא מצליח להסתדר איתו, אני אחליף.

פורסם

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

בהצלחה! תחפש מבצעים, אני ראיתי אותו לא מעט פעמים ב-100 שקל באייס והום סנטר

פורסם

ה"מולטי SKIL שנמכר פה בארץ הוא זיוף..

SKIL זה שם של חברה ששייכת לתאגיד של רוברט בוש (של חברת Bosch..)

והכלים שלה נחשבים לכלים באיכות מאוד גבוה שעומדים בסתנדרים של Bosch

מה שנמכר פה בארץ זה זבל מסין שלא קשור בכלל לחברת SKIL האמיתית.

והחברה הסינית שמוכרת את המולטי סקיל הזה ומשתמשת בשם של חברת SKIL המקורית, עומדת לדין עכשיו בשל היותה משתמשת בשם המקורי כדי למכור את הזבל שלה, שאנשים חושבים שזה איכותי, בגלל השם.

אני ממש לא ממליץ לקנות את המכשיר הזה, לא רק שהוא הזבל שבזבל הוא גם שייך לחברה שעוברת על החוק.

פורסם
  • מחבר

ה"מולטי SKIL שנמכר פה בארץ הוא זיוף..

SKIL זה שם של חברה ששייכת לתאגיד של רוברט בוש (של חברת Bosch..)

והכלים שלה נחשבים לכלים באיכות מאוד גבוה שעומדים בסתנדרים של Bosch

מה שנמכר פה בארץ זה זבל מסין שלא קשור בכלל לחברת SKIL האמיתית.

והחברה הסינית שמוכרת את המולטי סקיל הזה ומשתמשת בשם של חברת SKIL המקורית, עומדת לדין עכשיו בשל היותה משתמשת בשם המקורי כדי למכור את הזבל שלה, שאנשים חושבים שזה איכותי, בגלל השם.

אני ממש לא ממליץ לקנות את המכשיר הזה, לא רק שהוא הזבל שבזבל הוא גם שייך לחברה שעוברת על החוק.

אתה בטוח? לדיקו הם היבואן הרשמי של Bosch וראיתי באתר שלהם גם SKIL.

logoAuction.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים