פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אני אמרתי שזה מרצדס ?זה לא מרצדס ..אבל מה רע בפונטו ספייס ?רק דבר אחד רע : FIAT
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים פיאט פונטו ספייס זה רכב מצויין הדגם עם הגיר האוטומטי זולל דלק תיקח את הגיר הרגיל
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים חלאס עם "הילדון" אידיוטתחנק עם ה5200 שלך בסבבהגם זה אין לו.יש לו משולב בלוח ציפס מטוגן.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אני אמרתי שזה מרצדס ? זה לא מרצדס .. אבל מה רע בפונטו ספייס ? זה לא פונטו ספייס זה פורד מודל טי במקרה הטוב
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אתה מודע לעובדה שבקנייה של פיאט אתה תומך טרור?להזכירך יש בנאדם לא כל כך סימפטי שהוא בעלים של חלק בכלל לא מבוטל ממשפחת פיאט והוא תומך טרור בצורה כספית
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים הבעיה של ה FIAT שהוא לא ממש יציב בסיבובים חדים אבל חלקים זולים , אמין ...המנוע של פרארי תבקדו איזה חברה מייצרת אותו .
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים פרארי במקרהפיאט לא מייצרים מנועים של 5-6 ליטר בתצורת V12 V16בקושי מנוע 2 ליטר הם מייצריםוהבעיה של הפיאט זה הרבה יותרזה אמינות, זה אם נכנסים בך כל האוטו הופך לקוביה מטר על מטר
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר מה כל זה קשור בכלל? אני לא רוצה לרדת מ-amd 3500 כי אני לא הולך לקנות מחשב חדש בעוד שלוש שנים זה מחשב למשהו כמו 5 שנים
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים BEN DAVID CORE , קראתי את כל התגובות שלך פה , ו- מצטער להגיד לך אתה מדבר בולשיט בכמויות כ"כ גדולות שלא האמנתי שזה אפשרי עשה טובה, אם אין לך משהו טוב לומר אל תטעה את המשתמשים פה בפורום. אנחנו מתעסקים כאן בכסף שלהם, זה לא משחק.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים אני מטעה אנשים ?כסף ?מה הוא רוצה ? שקל ?כל אחד מציג פה חוות דעת משלו , בקשר לכסף שכל אחד ידאג לתחת שלו.על כסף של אחרים אין לי אחריות.אני חושב שאני גורם דיי מאזן פה 99% מחברי הפורום פה באטרף של 64 ביט וכמה שיותר כסף להוציא על כרטיסי מסך.אז במקרה הזה אני חוסך לאנשים כסף ומי שמטעה אנשים זה אתה !מי שמנהל עסק של מחשבים ( כמה שהוא קטן יחסית לבאג ) זה אני ולא אתה שמתחבא מאחורי פורום ומילים.בין לדבר מחשבים ולהתעסק ולמכור מחשבים יש שמיים וארץ ( תאוריה , מעשי ) מרחק של אוקיינוס מפריד בינהםאז הצעה שלי אלייך תכנס קודם לרדודים , ואל תטיל רפש בגולשים אחרים בפורום .אם אתה חושב שאני "מטעה" תדלג ואל תתייחס FAO .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.