פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים אהלן חבר'ההחלטתי לרכוש לפני כמה ימים מספר מוצרים בפנדה ונתקלתי בבעיהאני מנסה להכנס לקופה(שהיא security, כלומר כבר עם המנעול) ולא מצליח כי הדפדפן רושם לי page cannot be displayed ו cannot find server or dns errorבקיצור בעיה מעצבנת ביותר משעוד מעצבן שלפעמים אני מצליח ולפעמים לא ואני לא יודע מה לעשות כבר. ניסיתי לשחק עם security options אבל זה לא עוזר במיוחד. הורדתי אפילוsecurity 128 bit וזה לא עזר. מה לעשות???תעזרו לי בבקשה!!נ.ב ניסיתי לברר את הבעיה עם נציג השירות של פנדה ואיכשהו הוא הצליח לכמה דקות לסדר לי אבל אחר כך הבעיה חזרה עוד פעם.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מחבר מה זאת אומרת help או about?לא הבנתי את כוונתךבכל מקרה שלחתי להם פקס אבל בכל זאת זה מבאס שלא הצלחתי להזמין דרך אינטרנט
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מחבר כמו שאמרתי מקודם זה 128 bitלגבי security level זה Medium בכל הדבריםכל האפשרויות של advancd של security גם כן דלוקות
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מחבר אני אנסה אבל לא נראה לי שזה משיעזור......בכל מקרה הבעיה מוזרה ביותר משכן לא נתקלתי אף פעם בבעיה בזאתעם secured sites
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.