עבור לתוכן

למישהוא יצא כבר לשחק dungeon siege 2?

Featured Replies

פורסם

איך הוא? יותר טוב מהראשון?

מה השיפור מה אורך המשחק וכו'?

ספרו לי קצת

פורסם

בראשון לא שיחקתי

בזה אני משחק כבר כשבוע והוא ממש מהנה. אני בערך באמצע act 2 (מתוך 3) אבל יש כל מיני קווסטים משניים שעוד לא עשיתי

המחמאה אולי הכי גדולה שאני יכול לתת לו זה שזה המשחק הכי דומה לדיאבלו שיצא לי לשחק, מאז דיאבלו

(מצד שני לא יצא לי לנסות את sacrfice ואת sacred)

פורסם
  • מחבר

בראשון לא שיחקתי

בזה אני משחק כבר כשבוע והוא ממש מהנה. אני בערך באמצע act 2 (מתוך 3) אבל יש כל מיני קווסטים משניים שעוד לא עשיתי

המחמאה אולי הכי גדולה שאני יכול לתת לו זה שזה המשחק הכי דומה לדיאבלו שיצא לי לשחק, מאז דיאבלו

מה לגבי גרפיקה?

על איזה מערכת אתה מריץ אותו ואיך הוא פועל? אמרו לי שידרוש יותר מגיגה זיכרון זה נכון?

פורסם

גרפיקה טובה ומספיקה בהחלט. אתה יכול להתרשם מ-Screenshots, ואם אני לא טועה יש גם דמו.

אני מריץ אותו על A64 3000+ עם ג'יגה זיכרון וכ. מסך 6800NU אבל לפי האתר הרשמי (http://www.microsoft.com/games/pc/dungeonsiege2.aspx) הדרישות ממש נמוכות:

# Microsoft® Windows® XP SP1 or newer

# PC with 1.0 GHz equivalent or higher processor

# 256 MB of system RAM

# 4 GB available hard disk space

# Quad speed or faster CD-ROM drive

# ATI Radeon series 7000 or better/Nvidia® Geforce series/Intel Extreme Graphics 82845, 82865, 82915

עריכה:

כאן יש את הדמו: http://www.microsoft.com/games/dungeonsiege2/downloads.asp

פורסם

בראשון לא שיחקתי

מחזק זה מישחק גדול! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

למי יש עוד תגובות?

פורסם

בתור אחד שממש לא אוהב את הסגנון משחק הזה יצא לי להוריד אותו ממש במקרה ואני חייב להגיד משחק ענק משחק כיפי ונחמד אבל כמבון לא יותר מזה

אבל אני מאמין למי שאוהב את הסגננון יהיה הרבה יותר כיף

פורסם

דומה מאוד ל 1 רק עםציותר תוספות

פורסם

אני מעדיף את הראשון,אבל גם זה טוב.

והמשחק לא דורש ג'יגה זיכרון יש לי 512 וזה עובד על ההגדרות הכי גבוהות

פורסם

משחק כיפי

לא שיחקתי בראשון,אבל נהניתי מהמשחק הזה

הוא מרגיש כמו העתק של DIABLO1&2,וזה אולי היתרון שלו.

הוא לא טוב כמו דיאבלו [אין שום משחק H&S שיהיה טוב כמו D2],אבל הוא מספק חווית משחק תפקידים אקשנית מהירה.

אפילו יש לו הרבה פיצ'רים זהים לאלו של דיאבלו,ככה שאם שיחקת בדיאבלו 1 ו2,אתה תרגיש בבית מיד.

הגראפיקה טובה יחסית,הצללים של הדמויות והעצמים מרשימים [משתמש בSOFT SHADING] והסביבות נראות לא רע בכלל.

עוד יתרון בולט שלו הוא הפסקול:המוזיקה לא פוסקת לרגע והיא מצוינת, וכל הדיאלוגים והטקסטים במשחק מוקלטים [שזה יתרון מאוד גדול על פני משחקי תפקידים רבים אחרים...אפילו אם משחק הקול של חלק מהדמויות הוא קצת עקום].

קטעי המעבר די גרועים למרבה צערי,וסובלים מאנימציות לא מלוטשות כלכך...והחלק החלש ביותר: הדמויות לא מזיזות שום חלק בפנים...זה ממש מרגיז כשיש קטע מעבר ויש קלוזאפ עצבני על פרצוף של דמות שמדברת באותו רגע,אבל הפה שלה לא זז...חשבתי שמשחקים כאלה כבר נגמרו אי שם בשנת 99-2000.

אם אהבת את DIABLO,אז המשחק מומלץ.

פורסם

כן, משחק נחמד, שיפורים גרפיים נחמדים, כמו אפקטים של מים. האוייבים גם תוקפים בצורה יותר מעניינת, קופצים משום מקום, משיחים, וכולי...

עוד מעט יוצא Fable- The Lost Chapters, שזה משחק תפקידים מה X-BOX שעבר המרה למחשב. מאוד ממליץ!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים