עבור לתוכן

המחשב השתגע - עובד על 100%

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח לעדכן את הביוס והלוח אם, האתר של MSI דפוק. הם היצרנים.

המחשב עדיין עובד לי על 100%.... וזז לאט מאוד, אם בכלל.

נוספה בעיה., הוא גם מתחיל את עצמו מהתחלה סתם ללא סיבה.

פורסם

OS?

ואיזה לוח יש לך של MSI?

פורסם

תנסה לבדוק אם יש וירוסים, תעשה בדיקות מערכת (בדיקות שגיעות, ניקיון הדיסק, איחוי...)

אם כבר המחשב מפורמט אז תפרמט אותו שוב תבדוק אם הבעיה חוזרת (ממלא הוא ריק...)

פורסם
  • מחבר

win 2000

MSI 6119 זה הלוח. אני יעשה את הבדיקות ואחזור אליכם.

פורסם

מה המערכת הפעלה? >:(

ואתה יכול להביא דגם מדוייק יותר, כי לא מצאתי ביוס. כמו כן, תן את השם של הצ'יפ של אינטל והורד דריברים.

פורסם
  • מחבר

מה המערכת הפעלה? >:(

ואתה יכול להביא דגם מדוייק יותר, כי לא מצאתי ביוס. כמו כן, תן את השם של הצ'יפ של אינטל והורד דריברים.

תסתכל הודעה מעליך אמרתי כבר, WIN 2000.

זה בדיוק מה שSANDRA דיווח על הלוח:

model - ms-6119 (i440bx)

אתה צריך גם את ה ID של הביוס?

נ.ב. לא הצלחתי לעשות SCAN DISK ושאר הבדיקות. WIN לא נותן כיוון ואין לו גישה "אבסולוטית" או משהו כזה, או בלעדית לכונןן.

פורסם

יש לך במקרה מדפסת של HP מחוברת למחשב?

בכל מקרה ישנם הרבה מקרים ב2000 שישום מסוים נכנס ללופ ותופס 100% משאבי מערכת שלא כצורך.

ב99% מהמקרים מדובר בדרייברים או סרביסים עם באג ספציפי. ברוב המקרים תוכל לפתור את הבעיה ע"י כניסה ל Windows Update והורדת כל העידכונים.

פורסם
  • מחבר

יש לך במקרה מדפסת של HP מחוברת למחשב?

בכל מקרה ישנם הרבה מקרים ב2000 שישום מסוים נכנס ללופ ותופס 100% משאבי מערכת שלא כצורך.

ב99% מהמקרים מדובר בדרייברים או סרביסים עם באג ספציפי. ברוב המקרים תוכל לפתור את הבעיה ע"י כניסה ל Windows Update והורדת כל העידכונים.

דבר ראשון, תודה רבה על העזרה. זה הגיע למצב שהוא עובד על 100 אחוז כל הזמן ולא לפעמים ואני לא יכול פשוט לפתוח את המחשב.

דבר שני, אני אנסה את הדריבריים, קודם אני אתקין מחדש. ולא לא מחוברת לי מדפסת. ובאגים? להוריד את העדכונים SP1-3??

פורסם

יש לך כרטיס רשת נוסף?

או סורק ?

היצאות האלה לפעמים עושים בעיות כלומר דרייבר שלך סורק לא מתאים או רשת שהוא מנסה לגשת אלה ולא מצליח

זה גורם ל100% CPU

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים