פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מחבר אני לא מצליח לעדכן את הביוס והלוח אם, האתר של MSI דפוק. הם היצרנים.המחשב עדיין עובד לי על 100%.... וזז לאט מאוד, אם בכלל.נוספה בעיה., הוא גם מתחיל את עצמו מהתחלה סתם ללא סיבה.
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים תנסה לבדוק אם יש וירוסים, תעשה בדיקות מערכת (בדיקות שגיעות, ניקיון הדיסק, איחוי...)אם כבר המחשב מפורמט אז תפרמט אותו שוב תבדוק אם הבעיה חוזרת (ממלא הוא ריק...)
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מה המערכת הפעלה? ואתה יכול להביא דגם מדוייק יותר, כי לא מצאתי ביוס. כמו כן, תן את השם של הצ'יפ של אינטל והורד דריברים.
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים מחבר מה המערכת הפעלה? ואתה יכול להביא דגם מדוייק יותר, כי לא מצאתי ביוס. כמו כן, תן את השם של הצ'יפ של אינטל והורד דריברים. תסתכל הודעה מעליך אמרתי כבר, WIN 2000. זה בדיוק מה שSANDRA דיווח על הלוח: model - ms-6119 (i440bx) אתה צריך גם את ה ID של הביוס? נ.ב. לא הצלחתי לעשות SCAN DISK ושאר הבדיקות. WIN לא נותן כיוון ואין לו גישה "אבסולוטית" או משהו כזה, או בלעדית לכונןן.
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים יש לך במקרה מדפסת של HP מחוברת למחשב? בכל מקרה ישנם הרבה מקרים ב2000 שישום מסוים נכנס ללופ ותופס 100% משאבי מערכת שלא כצורך.ב99% מהמקרים מדובר בדרייברים או סרביסים עם באג ספציפי. ברוב המקרים תוכל לפתור את הבעיה ע"י כניסה ל Windows Update והורדת כל העידכונים.
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים הנה הלוח שלך באתר של MSI:http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=105&MODEL=MS-6119
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים מחבר יש לך במקרה מדפסת של HP מחוברת למחשב? בכל מקרה ישנם הרבה מקרים ב2000 שישום מסוים נכנס ללופ ותופס 100% משאבי מערכת שלא כצורך.ב99% מהמקרים מדובר בדרייברים או סרביסים עם באג ספציפי. ברוב המקרים תוכל לפתור את הבעיה ע"י כניסה ל Windows Update והורדת כל העידכונים.דבר ראשון, תודה רבה על העזרה. זה הגיע למצב שהוא עובד על 100 אחוז כל הזמן ולא לפעמים ואני לא יכול פשוט לפתוח את המחשב. דבר שני, אני אנסה את הדריבריים, קודם אני אתקין מחדש. ולא לא מחוברת לי מדפסת. ובאגים? להוריד את העדכונים SP1-3??
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים יש לך כרטיס רשת נוסף?או סורק ?היצאות האלה לפעמים עושים בעיות כלומר דרייבר שלך סורק לא מתאים או רשת שהוא מנסה לגשת אלה ולא מצליחזה גורם ל100% CPU
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.