פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים שלום , ההייתי רוצה שתתנו לי המלצות לסרטי מלחמה ( כמו "מעבר לקווי האויב , פרל הארבור וכו') וגם למדע בדיוני ( מלחמת העולמות ) תודה לעוזרים!! :jump:
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים לא הבנתי מה יפה במלחמת העולמות סרט די מפגראבל זה לא הדיון אני יכול להמליץ לך על סרטים בזאנר שריצה ואני די אהבתימלחמה-קולד מאונטייןלחישות מלחמה בלאק הוק דאוןמדע בידיוני-מטרקיסמלחמת הכוכביםדו"ח מיוחד -שליחות קטלניתכוכב הקופים פארק היורה (טרילוגיה)זה מה שאני זוכר לבנתיים אני ימלץ עוד בקרוב
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר לא הבנתי מה יפה במלחמת העולמות סרט די מפגר אבל זה לא הדיון אני יכול להמליץ לך על סרטים בזאנר שריצה ואני די אהבתי מלחמה- קולד מאונטיין לחישות מלחמה בלאק הוק דאון מדע בידיוני- מטרקיס מלחמת הכוכבים דו"ח מיוחד - שליחות קטלנית כוכב הקופים פארק היורה (טרילוגיה) זה מה שאני זוכר לבנתיים אני ימלץ עוד בקרוב תודה אחי אבל אפשר לתרגם את זה לאנגלית? בכל זאת תודה אחי
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים תודה אחי אבל אפשר לתרגם את זה לאנגלית? בכל זאת תודה אחי קולד מאונטיין - Cold Mountain לחישות מלחמה - Windtalkers בלאק הוק דאון - Black Hawk Down מטריקס-Matrix מלחמת הכוכבים- Star Wars כוכב הקופים - Planet of The Apes דו"ח מיוחד - Minority Report פארק היורה (טרילוגיה) - Jurassic Park שליחות קטלנית (הטרילוגיה) - The Terminator ואם מותר לי להוסיף עוד כמה המלצות מלחמה שלושה מלכים - Three Kings דמעות של השמש - Tears of the Sun בחירתו של הארט - Hart's War להציל את טוראי ראיין - Saving Private Ryan מדע בדיוני- סקיי קפטן - Sky Captain And The World of Tomorrow שמש נצחית בראש צלול - Eternal Sunshine of The Spotless Mind ואני יודע שזה ממש לא קשור אבל שר הטבעות זה הסרט הכי יפה שיש חחח
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים פרל הארבור..להציל את טוראי ריאן..חומות של תקווה..החיים יפים..חיילים היינו..
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים פרל הארבור..להציל את טוראי ריאן..חומות של תקווה..החיים יפים..חיילים היינו..החיים יפים זה לא מלחמת העולם השנייה? השואה..?וחומות של תקווה זה לא מלחמה ולא מדע בדיוני זה יותר דרמה אבל עדיין סרט מצויון
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים Full Metal Jacket - מלחמה (בעצם אנטי-מלחמה)2001: A Space Odyssey - מדע בדיונישתי סרטים איכותיים של סטנלי קובריק.אם אהבת את הסגנון שלו תראה גם את התפוז המכני - A Clockwork Orange.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.