פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים רוצה לרכוש מחשב שיהיה בעיקר למשחקים אך גם לעיתים לקידוד סרטים .למה עם AMD לא ניתן לקודד סרטים ? או מה קורה עם מקודדים סרטים עם AMD ומה אם מקודים עם INTEL ?בסרטים יהיה ניתן עם AMD לפחות לצפות ?
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים אפשר לקודד פשוט שזה יהיה כמה דקות יותר ארוך...לא משהו רציני....אם אתה מקודד פה ושם....
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים רוצה לרכוש מחשב שיהיה בעיקר למשחקים אך גם לעיתים לקידוד סרטים .למה עם AMD לא ניתן לקודד סרטים ? או מה קורה עם מקודדים סרטים עם AMD ומה אם מקודים עם INTEL ?בסרטים יהיה ניתן עם AMD לפחות לצפות ?לא יקרה כלום אם תקודד עם AMDפשוט ייקח יותר זמןד"א תתעלם משתי השורות האחרונות אם אתה מתכנן על כפול ליבהכי אז ה AMD קורע את האינטל בקידוד
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים בוא נהיה מציאותיים לרגע. שני המעבדים יהיו מאוד מהירים, לא משנה היצרן. נכון שאחד יותר מהיר בחלק אחד, והאחר.. בחלק אחר, אבל אלו הבדלים שכמעט ולא ניתנים להרגשה על ידי המשתמש. לא הייתי דואג יותר מדי. מה שהיה מכריע בשבילי הוא הבדל מחיר משמעותי, מבחר הלוחות, הזכרונות, אם אני FANBOY, וכו'.
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים בוא נהיה מציאותיים לרגע. שני המעבדים יהיו מאוד מהירים, לא משנה היצרן. נכון שאחד יותר מהיר בחלק אחד, והאחר.. בחלק אחר, אבל אלו הבדלים שכמעט ולא ניתנים להרגשה על ידי המשתמש. לא הייתי דואג יותר מדי. מה שהיה מכריע בשבילי הוא הבדל מחיר משמעותי, מבחר הלוחות, הזכרונות, אם אני FANBOY, וכו'.אתה מודע להפרש הביצועים בין A64 חד ליבה לאינטל 6xx או 5xx?זה יכול להגיע גם ל 200% ויותרעכשיו זה משמעותי
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים אתה מודע להפרש הביצועים בין A64 חד ליבה לאינטל 6xx או 5xx?זה יכול להגיע גם ל 200% ויותרעכשיו זה משמעותי200%? בשביל שני מעבדים באותו מחיר? אני לא טוען שזה בלתי אפשרי, אבל אשמח לראות לינק. גם אם זה יתכן, זה קורה רק באפליקציה אחת או שתיים, שמבצעות אופטימיזציה למעבד כזה או אחר. שוב, אני לא טוען שאין הבדלים, אני טוען שבממוצע ההבדלים קטנים ואין להם הרבה משמעות בשימוש נורמלי.
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים בזמנו שיצא ה 630 נדמה לי biodome או integral הביאו בנצ'ים של קידוד וידאוזה היה מ X-Bit Labs או AnandTech או Tom'sלא זוכר כבר איזה מהם
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים לך על AMD, מעבדי ה-Presscott של אינטל טובים רק בשביל לחמם את החדר בחורף ;D
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים לך על AMD, מעבדי ה-Presscott של אינטל טובים רק בשביל לחמם את החדר בחורף ;Dבידיוק.. ;D
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים היתרון של אינטל בקידוד לא מתבטא דווקא בזמן קידוד.בגלל ה HT של אינטל, ניתן לבצע קידוד ולהשתמש במחשב בלי שהקצב קידוד יפגע בצורה משמעותית.אם הקידוד נעשה בזמן שאין שימוש במחשב, AMD64 יהיה מצויין, אחרת עדיף האינטל.לך על AMD, מעבדי ה-Presscott של אינטל טובים רק בשביל לחמם את החדר בחורף ;Dבידיוק.. ;Dילדים, אתם לא חושבים שהבדיחה הזאת כבר שחוקה?תתבגרו
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מצטער,אבל אני לא ילד. לפי הבדיחה החבוטה אתה כןכמה שאני מקווה שה Presler יהיו קרירים רק בשביל שתשתקו
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים לא אני כתבתי את הבדיחה. וזה שצחקתי ממנה,מותר. מה אסור? גם תאסרו עליי דברים פה בפורום ,או מה ? איזה מין פורום זה לעזעזאל? צחקתי פעם אחת,ישר מתנפלים. אתם ממש לא מוזיזים לי. "זה ספאםםםםםםםם" טוב
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים רגע..אתם תמיד צוחקים על הפרסקוט שהוא מעבד קציצה..ומה עם מעבדי ה FX של AMD הם לא קציצה ?Athlon 64 FX-55 1 MB, 1.50 V, 104Wזה טוב יותר ? 104 W !האתלונים הישנים שאבו פחות אנרגיה ...חוץ מזה ה"חום" של הפרסקוט יכול לרדת פלאים עם צלעות קירור ברמה טובה כמו T T .אז סיפור החום יכול להיגמר בהשקעה נוספת של עוד 300 ש"ח לצלעות נורמליות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.