עבור לתוכן

מעגל שמפעיל מעגל ...

Featured Replies

פורסם

אוקי , יש לי מעגל קטן שברגע שהוא נסגר אני רוצה שהוא יפעיל מעגל אחר ,

הבעיה היא שהמעגל השני הוא בחיבור ישיר לחשמל בניגוד לראשון שפועל על בטריות ..

מישהו מכיר איזה רכיב או מעגל פשוט שיעשה את העבודה ?

פורסם

מתג... :-\

פורסם

דרוש לך ממסר - relay. הוא ניזון ממתח ישר (של בטריה), 6, 12 וכו' וולטים, תלוי איזה אתה קונה. כאשר אתה נותן לו מתח האלקטרומגנט שבו מזיז את המגעים וסוגר או פותח את מעגל העומס. אני לא יודע כמה חשמל יצרוך הממסר מהבטריה, אם זה חשוב תוכל לחבר טרנזיסטור שיזין את הממסר בזרם ישר משנאי קטן. מהו בדיוק המכשיר שאותו אתה רוצה למתג?

פורסם
  • מחבר

זה קלפר כזה , הדבר הזה שמוחאים כף והוא מכבה ומדליק את האור ...

אז הדבר עובד עכשיו רק צריך לחבר אותו למנורה ..

תודה אני אבדוק על הממסר ..

פורסם

לקלפר יש יציאה, נכון?

כשאתה מוחא כף, היציאה עוברת למצב גבוה? ("1" לוגי)

אם כן, אתה פשוט צריך לחבר את היציאה הזאת לכניסות של הממסר, וברגע שתמחא כף הממסר יתפס ויקצר בין 2 הדקים שלו, שאותם אתה מחבר כמו מתג למעגל שאתה רוצה להדליק (במקרה שלך, מנורה). רק תוודא שהממסר בנוי לעמוד ב-220V AC, ונתפס במתח הנמוך שמוציא המעגל האלקטרוני שלך.

עוד מידע על ממסר אתה יכול למצוא פה בפורום בעזרת search.gif.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר אבל פשוט החלק שאחראי לכל העסק הזה במעגל שיש לי לא מתפקד אז אני מקמבן את זה בדרך אחרת

נקווה לטוב !

פורסם

יש איזה רכיב אלקטרוני בצורת שבב עם 6 רגלים, שכחתי את שמו, שמתאים לדרישה שלך, זה רכיב אלקטורני, בניגוד לממסר שזה רכיב אלטקרו-מכני.

כאשר יש מתח בין רגלים 1-2 ניראה לי, אז יהיה זרם בין רגלים 4-5, ז"א תיהיה הולכה (2 הרגלים הנוספות משמשות לדברים אחרים).

רק אין לי מושג עד כמה זרם הוא יכול להעביר, אני מעריך שלא הרבה כי זה מוליך למחצה די קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים