עבור לתוכן

כוכב נולד - שקוף לא?

Featured Replies

פורסם

אני ראיתי את התוכנית רק בגלל שאוהד אלישע הוא שכן שלי 8) :nixweiss:............לא הצבעתי לאף אחד בתוכנית(על מי החברות הסלולריות עושים כסף עכשיו?)

• תגובות 43
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון.

עכשיו הם יכולים לקנות את כל העולם עם ה40 אגורות ששילמתי על זה!

אתה שילמת 40 אגורות, השכן שלך הצביע גם, משמע גם שילם, ככה כל המדינה הצביעה להם והם עשו קופה שמנה על התחת שלכם.

בקיצור, דפקו עלייך קופה. איך שאתה לא מסתכל על זה ... :nixweiss:

פורסם

חרא של תכנית ..

פורסם

אתה שילמת 40 אגורות, השכן שלך הצביע גם, משמע גם שילם, ככה כל המדינה הצביעה להם והם עשו קופה שמנה על התחת שלכם.

בקיצור, דפקו עלייך קופה. איך שאתה לא מסתכל על זה ... :nixweiss:

אתם מה זה חושבים שהם מרוויחים מיליונים...

כמ האנשים כבר הצביעו? 200-400 אלף? ל איותר (תזכרו שהפעם יכלו להצביע רק פעם אחת אז זה לא כמו ה800 אלף או כמה שזה לא הי הפעם קודמת). בוא נגיד ששולחים כמה מליונים של SMSים ביום (ככה אמרו בערוץ 10 בתוכנית של הפלא השמיני... כן ראיתי את זה היה נחמד הזה עם הנסיעה לקוראיה), בוא נגיד 5. זה אומר שבערב זה היה 8 אחוזים נוספים על התעבורה היומית של SMSים בארץ. בוא נגיד שזה רק איזה חצי... הרי גם הצביעו בטלפון ובאינטרנט... אז כמה בסה"כ? עוד 4%??? תאמין לי על זה הם לא מתעשרים...

פורסם

איכס, אל תשמעו כוכב נולד.

נינט היא הכוכב נולד האמיתי, כל השאר זבל.

ד"א אני שומע במקום את

Pink Floyd - Have a Cigar

ואני חושב שבלוסקיי מסכים איתי. ^_^

איזה בידור איתך.. ::) :-\ :-X

פורסם

:lol:

[חברות הסלולאר סופרות את השטרות]

חחח איזה קיצוני אתה :lol:

פורסם

ואללה מי שאמר שסעדו חיכוי של בניון כל כך צודק,

הוא לא יודע לשיר סתמו תאף גזרו תביצ** ויצא לכם אותו קול

מישה שר ממש יפה אני מאמין שעוד איזה שנתיים לא יהיה לו מבטא, אגב הוא היה איתי בבצפר :) חי חי וגם קסניה..

בקשר לשיר כמו שאמרו כבר היא שרה ממש יפה אבל מה לעשות יחסי ציבור זה חלק ענק...

פורסם

הכי עצבן אותי ששמעתי היום בבוקר את הקרציה הזאת סעדו, מסלסל את התקווה!

כמה עוד אפשר להרוס? :kopfpatsch:

פורסם

מסתבר שהרבה!

אין סוף להרס!

פורסם

מה זה לסלסל? :P

וכוכב נולד זה אחת התוכניות הפתטיות.

*לא ראיתי אפילו פעם אחת את התוכנית* רק ראיתי תמונה של האלה שבגמר בעיתון. זה היה ברור שהדוס\ערס הזה ינצח. יש לו את קולות המזרחים וגם את של הדוסים. והם גם היחידים שצופים בתוכנית.

פורסם

למה ערס ? סתם ללכלך... :-\

לפי דעתי הוא יודע לשיר אבל בגלל שהוא שר כולה כמה חודשים ועושה את זה בתוכנית טלויזיה הוא לא ישמע כמו יהודה סעדו אלא ישמע כמו מישהו אחר, כי הוא לא כותב שירים משלו ואין לו חומרים משלו שהוא יכול לבטא בדרך שלו.

יש לי כבוד אליו בגלל שהוא גם מנגן בפסנתר והוא לא סתם איזה כוסית/דוגמנית/שחקנית שבמקרה גם באה לבקר בסט של התוכנית.

הוא יודע לשיר... והוא עושה את זה לא רע אבל בוחרים שם כאלה חרא של שירים... הוא גם יודע לסלסל יפה וזה חלק מסגנון שירה, השאלה מתי זה מתאים ומתי זה לא, אפשר לתקוע את זה לכל שיר או לא... וזה כבר דבר שילדה בת 14 לא ממש מבינה כנראה.

בתכלס היו שם זמרים על הפנים, ולפי דעתי הגיע לו... שקוף ? מאוד שקוף אבל לא נראה לי הגיע למישהו אחר יותר.

הקטע הרע בתוכנית הזאת הוא שאנשים שהם לא ממש אמנים ובקושי זמרים שרים כמה שירים של אנשים אחרים לפעמים בביצוע לא רע אבל בדרך כלל הרבה פחות מהמקור ואין לך ממש בחירה והתוכנית כל הזמן נכנסת לבית של הבנאדם, תוקעים את המשפחה שלו וכו' ומי שעוקב אחרי התוכנית מצביע בסופו של דבר כי יש אפשרות לבחור והוא כבר לומד "להכיר" כאילו את הבנאדם... ואנשים אוהבים לבחור אז בסופו של דבר איזה חצי מליון שולחים SMS וכולם פתאום מכירים זמר חדש והוא נהיה כוכב והכל אבל כמו שם התוכנית, מה שנולד הוא "כוכב", שזה מעניין תואר לסלב שלא ממש יודע באיזה מקצוע הוא עובד אבל רואים אותו בטלויזיה ואוהבים לשפוך עליו דיו במדורי רכילות וזה בדרך כלל מה שזה.

עכשיו בנאדם שבדרך כלל גם נראה טוב ויש אליו הערצה מטורפת יצליח כמעט בכל דבר כל עוד הוא לא יורד לשפל רציני וישמיעו אותו במליון תחנות רדיו וכו' אבל אני בספק אם מי שצורך מוזיקה יקבל בסופו של דבר מהתוכנית הזאת משהו איכותי להקשיב לו, למרות שגם ככה יש מספיק זבל היום ולמען האמת אני מעדיף לשמוע את נינט שבמקרה היא גם יודעת לשיר מצוין מאשר את רוני :-\ או כל מיני כוסיות עם מיקרופון למניהן.

בסך הכל תוכנית ברמה נמוכה וכדאי גם לקחת את מי שהיא או יותר נכון "אנחנו" מולידים יותר בפרופורציה.

פורסם

לאיפה נעלמו האמנים שמתקדמים בזכות עצמם?!

ההתמסחרות הזאת מפחידה.

פורסם

לשמוע את נינט שבמקרה היא גם יודעת לשיר מצוין מאשר את רוני :-\ או כל מיני כוסיות עם מיקרופון למניהן.

אני אוהב לשמוע את נינט שרה ולראות את רוני.

פורסם

מה זה לסלסל?  :P

וכוכב נולד זה אחת התוכניות הפתטיות.

*לא ראיתי אפילו פעם אחת את התוכנית* רק ראיתי תמונה של האלה שבגמר בעיתון. זה היה ברור שהדוס\ערס הזה ינצח. יש לו את קולות המזרחים וגם את של הדוסים. והם גם היחידים שצופים בתוכנית.

תתפלא אבל הם לא היחידים שצופים בזבל הזה ,ולדתיים אין בכלל טלוויזיה (לרובם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים