עבור לתוכן

כוכב נולד - שקוף לא?

Featured Replies

פורסם

טוב זה היה דיי שקוף שחביבי הקהל יהודה סעדו ומישניייייייהההה קירקילן יקחו מקום ראשון ושני למרות שמבחינה מוזיקלית ליהודה סעדו יש קול אחד קבוע שאף פעם לא משתנה לא משנה אם זה שיר של שלמה ארצי שממש לא נכתב כדי שיסלסלו אותו וששיר ביטון לדעתי נתנה אחלה הופעה ויש לה קול פצצה וגם בחרה שיר טוב אבל מה לעשות שיחסי הציבור שלה לא היו טובים כמו של יהודה סעדו המזרחי האוטנתי עם הנשמה ומישנייה העולה החדש שהצליח כנגד כל הסיכויים?

חשבתי שזה תחרות זמר ולא חיים שכאלה.

מאכזב.

• תגובות 43
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בנאדם אתה חייב להפסיק לראות את הזבל הזה ולראות משהו איכותי במקום

פורסם

[אומלטה]וואיי זה מעניין[/אומלטה]

פורסם

טוב זה היה דיי שקוף שחביבי הקהל יהודה סעדו ומישניייייייהההה קירקילן יקחו מקום ראשון ושני למרות שמבחינה מוזיקלית ליהודה סעדו יש קול אחד קבוע שאף פעם לא משתנה לא משנה אם זה שיר של שלמה ארצי שממש לא נכתב כדי שיסלסלו אותו וששיר ביטון לדעתי נתנה אחלה הופעה ויש לה קול פצצה וגם בחרה שיר טוב אבל מה לעשות שיחסי הציבור שלה לא היו טובים כמו של יהודה סעדו המזרחי האוטנתי עם הנשמה ומישנייה העולה החדש שהצליח כנגד כל הסיכויים?

חשבתי שזה תחרות זמר ולא חיים שכאלה.

מאכזב.

Who Cares?  :s07:

מי זה יהודה סעדו?! אין לי מושג מי זה אפילו.  :-\

תשמע מוזיקה איכותית ולא את הזבל שמוכרים לך ב-'כוכב נולד'.  :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

איזה מבאסים אתם :-\

קצת תחומי עניין מעבר למחשבים וצבא לא יזיקו לכםת זה פורום כללי לא?

בכל מקרה אם אין למישהו משהו רלוונטי להגיב אז אני מבקש לא להגיב.

פורסם

איזה מבאסים אתם :-\

קצת תחומי עניין מעבר למחשבים וצבא לא יזיקו לכםת זה פורום כללי לא?

מזה שייך לתחומיי עניין?

אני אוהב מוזיקה אבל אני אוהב לשמוע אמנים איכותיים ולא חבורת חקיינים ששרים שירים של אחרים

פורסם

מזה שייך לתחומיי עניין?

אני אוהב מוזיקה אבל אני אוהב לשמוע אמנים איכותיים ולא חבורת חקיינים ששרים שירים של אחרים

צודק.

לא חסרה מוזיקה איכותית בארץ, תלמד לסנן ... זה שם המשחק. ;)

פורסם

[àåîìèä]ååàéé æä îòðééï[/àåîìèä]

^^^

(אם הציטוט לא נראה טוב [זה עושה לי בעיות עם הקידוד] אז לא אכפת לי... זאת פשוט התגובה של ברטון)

אהבתי! (וצודק!!!)

חוץ מזה,

אני חושב צריך לעשות חוק שמביאים 3 אנשים לגמר, אחד בן שיודע לשיר, אחת בת שיודעת לשיר ועוד אחת כוסית

אי אפשר ככה... מאז הגמר הראשון שהיה את שירי מימון (לא שהיה לי מושג שהיא הייתה שם, לא ראיתי בחיים)

אז לא הייתה כוסית בגמר, וככה הם מאבדים את כל הרייטינג של האנשים שחושבים שזה חרא של מוזיקה, אבל בשביל

שירי מימון מוכנים לראות על mute לפחות

ואגב, מה זה היה הטטריס העצום מאחורה?

פורסם

כוכב נולד לא קשור לתחומי עניין, הוא קשור לתחומי שיעמום.

פורסם

אני אל ראיתי אף אחד מהפרקים, רק את הגמר.

חשבתי ששיר נתנה את ההופעה הכי טובה ולכן הצבעתי לה.

אני לא אוהב את הסגנון המסתלסל של סעדו למרות שרואים שאם כבר מסולסל אז הוא עושה את זה לא רע... חחח...

רואים שקירקילן נותן שואו ויש לו קול מעולה פשוט יש לו מבטא די כבד ולדעתי זה קצת הורס... למשל הראו שהוא שר ברוסית ולמרות שלא הבנתי מילה הוא שר מעולה. אני הייתי מעדיף סדר הפוך ממה שהיה אבל גם סבבה.

פורסם

איזה סיפור עשיתם מזה ... כולה תוכנית טלויזיה למלא זמן שידור , אוויר , ולהכניס עוד קצת כסף לערוץ 2 , סלקום ועוד כמה מממנים .

ואני עקרונית חושב שדווקא בגמר מישה שר יותר טוב , כל הסלסולים האלה כבר ... חלאאאאס

פורסם

חשבתי ששיר נתנה את ההופעה הכי טובה ולכן הצבעתי לה.

:lol:

[חברות הסלולאר סופרות את השטרות]

פורסם
  • מחבר

טוב קודם כל אני מרגיש פה קצת מותקף אז ככה:

א. מי אמר שאם אני רואה כוכב נולד וצפיתי בגמר וזה מעניין אותי אז אני איזה מעריץ מטורף של נינט שיש לו את כל הדיסקים של כוכב נולד ורק את זה אני שומע?

ב. כל מה שהתכוונתי להגיד בהערה שלי זה שכל הסיפור של כוכב נולד זה זיוף אחד גדול ושהקהל בכלל לא בוחר במי ששר יותר טוב אלא במי שעשו לו יחסי ציבור יותר טובים

ג. ראה ב.

פורסם

כוכב נולד לא קשור לתחומי עניין, הוא קשור לתחומי שיעמום.

עוד אחד שמבין בזה :s07:..

דווקא תוכנית בסדר גמור,ואת הזיקוקים שמעתי עד הבית :D

פורסם
  • מחבר

הרגתי תת'ראד ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים