עבור לתוכן

המלצה לסימולטר מטוסים

Featured Replies

פורסם

אני חושב שזה הז'אנר היחיד שעוד לא שיחקתי בו

אז חשבתי אולי לנסות משהו חדש

מישהו מכיר סימולטורים טובים? לא משנה לי סימולטור קרבי או לא כל סימולטור יהיה טוב

פורסם

microsoft flight simulator נדמה לי ככה רושמים קיצר תנסה להשיג תגירסא הכי חדשה משחק מומלץ מאוד מאוד ויש גם את COMBAT FLIGHT SIMULATOR שזה גם ריאליסטי רק של מטוסי קרב :)

פורסם

פלקון 4 והתוספת ALLIED FORCE - מדהים. החיקוי של המערכות אוויוניקה הוא מה שקנה אותי , אם אתה מחפש גרפיקה - LOCK ON.

פורסם

אני מצטרף להמלצה על Microsoft Flight Simulator 2004 - סימולטור טיסה אזרחי מציאותי ביותר.

פורסם

BF2?

לא חווית הטיסה האולטמטיבית, אבל פשוט למתחילים ומספיק בימים טרופים חסרי סימולטורים אלה

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות

אני אנסה להשיג כמה שיותר מהמשחקים שציינתם

פורסם

דווקא בLock On Flaming Cliffs (חבילת התוספת) האוויוניקה שופרה מאוד מאוד מאוד, אומנם לא ברמת המקצעיות של F4 AF אבל עדיין יש רמה טובה מאוד.

אבל שני אלו הם סימולטורי קרב מודרניים, לגבי סימולטורי קרב היסטוריים כמו מWW2 יש את IL-2 Forgotten Battles ביחד עם חבילות התוספת Ace וPacific Fighters, כמו כן יש גם את הסימולטור החדש יחסית, Battle of Britain.

הCombat Flight Simulator 3 בכלל לא מגרד את שני האחרים.

לגבי תעופה אזרחית יש את Flight Simulator 2004 שהוא באמת הסימולטור האזרחי הטוב ביותר וביחד עם מאות אלפי ההורדות החינמיות שלו הוא הרבה הרבה יותר כיף מקצועי וטוב (אפשר להוריד מwww.Avsim.com).

יש גם את הX-Plane אבל אני לא יודע עליו הרבה.

פורסם

LOCK ON סימולטור שיתאים לך וינצל את המפרט שלך עד הסוף......

בכל אופן הוא לא סימולטור פשוט ודי מסובך אז יקח לך זמן עד שתתרגל ובשביל זה יש לך במשחק שיעורי טיסה.

השיעורי טיסה הם על הכרת המטוס ניווט,המראה,נחיתה תקיפת מטרות מטוסים ועוד המון שיעורים. מומלץ בחום.

פורסם

כן...בנוגע ל-Lock On, אתה צריך באמת הרבה עצבים וסבלנות כי פעולה קטנה או פנייה לא במקום ואתה תגלה מקרוב את גובה הדשא.

אני אתן לך דוגמה - לא היה לי כוח לכל ה-Training-ים המעייפים האלה ופשוט רציתי להריח קצת עננים, אז הלכתי ישר לאיזו משימה, הנעתי את המנוע, תפסתי תאוצה, וברגע שאני מנתק את הגלגל הקדמי מהקרקע המטוס מתפוצץ. מסתבר שלא הזרמתי מספיק חמצן למנועים או משהו כזה. בקיצור - זה לא כוכב כחול.

אז אם אין לך כוח להשקיע באמת חבל על הכסף (או במקרים מסויימים על רוחב הפס).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים