פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים SLi כבר לא ייחודי לצ'יפסטים של nVidiaאינטל תשיק בפברואר 2006 (הערכה) את הצ'יפסט הבא - 975Xהוא יתמוך ב Dual Graphics של SLI וגם של CrossFireTom's Hardware Guide טוענים שהוא יהיה מוכן כבר למעבדי Presler - ארכיטקטורה של 65 נ"מ ודיגום D900הכותב גם מציין שה CrossFire אמור לצאת באמצע ספטמברמקור
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים בהחלט נראה נחמד כל הכבוד לאינטל אך אני בטוח שגם חברות אחרות של הלוחות אם יתנו את התמיכה ב SLI ו CF..מעניין אם הלוח אם יהיה בלי הרבה בעיות..
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים תודה רבה אל הידעה! אבל יש לי שאלה קטנה איך בדיוק הלוח יפעיל גם מערך CFE וגם מערך SLI אם שני המערכים פועלים בצורה שונה זו מזו? ולמה לעזאזל שמו לוח של ECS
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים יכול להיות שהם פשוט שמו את שני המעגלים באיזושהיא דרך וכנראה נצטרך לומר למחשב איזה כרטיס יש לנו(חברה)
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר תודה רבה אל הידעה! אבל יש לי שאלה קטנה איך בדיוק הלוח יפעיל גם מערך CFE וגם מערך SLI אם שני המערכים פועלים בצורה שונה זו מזו? ולמה לעזאזל שמו לוח של ECS מה כל כך שונה בהם? ה CF משתמש בכבל להעברת הנתונים וה SLI משתמש ב Bridge את ה Bridge אני מניח שישימו בבאנדל של הלוח בעוד הכבל של ה CF מקבלים עם הכרטיס מאסטר ואותי דווקא יותר מעניין ה Presler יותר נכון, מה יקרה במעבד ל 65 נ"מ, האם הפנטיומים סופסוף יחזרו לטמפ' עבודה נורמלית ומה יהיו הביצועים, והאם הם יצאו רק ככפולי ליבה או גם כחדי ליבה
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים הבנתי שהSLI מסוגל לעבוד גם ללא הbridge, כלומר דרך הPCI-E. בכלל לא הייתי מתפלא על הbridge היה עובר גם PCI-E, פשוט במסלול "עוקף לוח"... נראה הגיוני, להשתמש באותו bus controller, במיוחד באחד יעיל (מבחינת מוליכים, מקום ועלות) כמו PCI-E.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.