פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים תמיד רציתי להבין למה בארץ שלנו ישנם 2 חברות להם אנו משלמים בעוד ובחול ישנה חברה אחת אשר מספקת את שירותי האינטרנט למשתמשיהמה מונע מספקיות האינטרנט להוות למעשה החברה היחידה בה נשתמש? ובאיזה ציוד משתמשת כל אחת מהחברות(בזק וספקיות האינטרנט למיניהן)?אם מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגןתודה...
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים כי לספקיות האינטרנט בארץ אין תשתית פיזית בכל הארץ (לא יודע אם זה נובע מחוסר תקציב, חוסר חזון או מה) כדי לחבר את כולם אז פשוט משתמשים בתשתיות הגדולות הקיימות (בזק, חברות הכבלים)זה סידור טוב לספקיות שלא צריכות להתעסק עם הקמת תשתית ותחזוקה שתעלה להם מליונים וסידור טוב לחברות הכבלים ובזק שמרוויחות מהצד קצת כסף על האינטרנט.מה אכפת להם שלנו זה מבלבל תשכל ונראה מיותר?
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר אוקיי מבחינת תשתית(סיבים אופטיים) שפרוסים בכול הארץ אז למה לא לשלם לבזק על שימוש באותם סיבים אופטיים?
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר כי במקום לשלם לבזק תשלם רק לספקית מחיר אולי טיפה יותר גבוהואז הם רק ירוויחו מזהד"א מישהו יודע איזה ציוד קיים אצל הספקיות ואצל בזק?
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים ההתעסקות עם זה תגרום רק להעלאת המחירים.אם הם קונים מבזק, ואתה קונה מהם, זה לא כמו שאתה קונה ישירות מבזק.הם צריכים לקחת גם דמי שירות וכו'.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אוקיי מבחינת תשתית(סיבים אופטיים) שפרוסים בכול הארץ אז למה לא לשלם לבזק על שימוש באותם סיבים אופטיים? סיבים אופטיים?! אולי בחלום המתוק של כולנו. גג כבלי נחושת סיב אופטי יכול לעלות המון כסף ועוד תשתית שלמה........
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר לידיעתך ישנם סיבים אופטיים במרכזים שונים אבל הם לא מגיעים עד לבית שלך...
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים עוד מעט HOT ייכנסו חזק עם קווי הטלפוניה שלהם ואז תוכל לשלם רק להם על הכל
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר גם אני חשבתי על זה אבל נראה לי שהם משתמשים בסיבים אופטיים כלומר הם משלמים לבזק על השימוש באותם סיביםאז אולי המחיר עדיין יהיה גבוה
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים לא ממש הבנתי?אנחנו גולשים על התשתית של בזק\הוט?אז למה לשלם בכלל לספקית?מה הספקית בכלל עושה?
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים תחשוב על התשתית כמו מערכת כבישים ועל הספק כמו מכונית (זה לא בידיוק ככה אבל בערך וככה קל להבין את זה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.