עבור לתוכן

מופיעה לי ההודעה הבאה כשאני מעלה ווינדוס:

Featured Replies

פורסם

While initializing device VPICD :

windows protection erorr. You need to restart your computer

לאחר שאני מתחיל מחדש ומנסה לכנס למצב של safe mode אני מקבל את ההודעה הבאה:

Himen.sys has detected unreliable XMS memory at address 02000002

XMS driver not installed

Himen.SYS is missing, try to install it agein!

תעזרו מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

While initializing device VPICD :

windows protection erorr. You need to restart your computer

לאחר שאני מתחיל מחדש ומנסה לכנס למצב של safe mode אני מקבל את ההודעה הבאה:

Himen.sys has detected unreliable XMS memory at address 02000002

XMS driver not installed

Himen.SYS is missing, try to install it agein!

תעזרו מה יכולה להיות הבעיה?

ניחוש פרוע ביותר - נדפק לך הזכרון. נסה להחליף מודול ולראות אם זו באמת הבעיה . ודא כי אתה מחליף למודול תואם.

פורסם

או שתנסה לעדכן את הוינדוס שלך (כלומר תתקין אותו מחדש) זה בטוח יעזור. שום דבר לא נמחק, פשוט חסר קובץ מערכת...

פורסם

או שתנסה לעדכן את הוינדוס שלך (כלומר תתקין אותו מחדש) זה בטוח יעזור. שום דבר לא נמחק, פשוט חסר קובץ מערכת...

לאאאאא !

מספיק עם ההצעות המטומטמות האלה של להתקין ווינדוס מחדש ! די עם זה ! זה לא הפתרון לכל בעיה !

במקרה הזה, הזכרון נדפק. הסיבה שהוא טוען שחסר קובץ היא בגלל שהזכרון לא אותחל כמו שצריך (דבר ש HIMEM עושה במידה והזכרון תקין) ולכן ווינדוס לא זיהה אותו.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי !

הזיכרון חדש!

החלפתי אותו איזה 20 פעמים!

וגם להתקין מחדש לא עוזר!

אולי זה בעיה בלוח אם?

פורסם

ניסיתי !

הזיכרון חדש!

החלפתי אותו איזה 20 פעמים!

וגם להתקין מחדש לא עוזר!

אולי זה בעיה בלוח אם?

זכרון חדש לא בהכרח אומר שהוא תקין.

נסה להחליף מיקום של הזכרון - יכול להיות שהוא יושב בסלוט פגום. נסה גם לבדוק שכל ההגדרות במחשב שלך תקינות - מהירות זכרון, וכל הפרמטרים האחרים. ייתכן כי הגדרות מסוימות אינן תואמות לסוג הזכרון שבו אתה משתמש, ולכן HIMEM חושב שהזכרון דפוק.

פורסם
  • מחבר

לא משנה..ננסה..

ניקח למעבדה שיבדקו שם...

אם לא יצליח אז לא נורא..גם ככה בא לי על מחשב חדש..ויש לי מחשב נייד אז נסתדר..

תודה על העזרה בכל מקרה :)

פורסם

אין בעיה. בשביל זה הפורומים קיימים.

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

תודה!

פורסם

תראה אני לא אמרתי לעשות פירמוט! אני אמריתי לעשות UPDATE, וכך הוינדוס בודק אם חסר קובץ מערכת אז הוא מתקיין אותו מחדש, שום דבר לא ימחק, הכל ישאר כמו שהוא, אין סיבה לדאוג!

פורסם

אולי קצת מאוחר מידי אבל בכל זאת

בפעם הבאה תציין את מערכת ההפעלה.

וגם רצוי את מפרט המחשב.

במידה ומדובר במחשב ישן ובמערכת כמו 98 או ME אז זאת בעיה מוכרת שנובעת בגלל סטיקים לא טובים של זיכרון או בגלל בעיות במגעים של זיכרונות בלוחות ישנים.

מה שיש לעשות זה לנסות לנקות אבק, להוציא ולהכניס את הסטיק של הזיכרון, לנסות להחליף מיקום לזיכרון, ואם נלך קצת יותר רחוק לתת כמה מכות על הלוח אם כדי לנסות לסדר את הבעיות במגעים.

תנסה זה לא יכול להזיק.

:bash:

פורסם

לאאאאא !

מספיק עם ההצעות המטומטמות האלה של להתקין ווינדוס מחדש ! די עם זה ! זה לא הפתרון לכל בעיה !

במקרה הזה, הזכרון נדפק. הסיבה שהוא טוען שחסר קובץ היא בגלל שהזכרון לא אותחל כמו שצריך (דבר ש HIMEM עושה במידה והזכרון תקין) ולכן ווינדוס לא זיהה אותו.

אני מאמין שהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה היא צעד חכם יותר מסתם ללכת ולהוציא כסף על סטיק זכרון חדש, כי ע"פי ההודעה, זה לא הזכרון.

קובץ מערכת פגום או חסר.

פורסם

: GanirC ב 5.08.2002 בשעה 19:08:05

: marking ב 5.08.2002 בשעה 18:36:54

לאאאאא !

אני מאמין שהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה היא צעד חכם יותר מסתם ללכת ולהוציא כסף על סטיק זכרון חדש, כי ע"פי ההודעה, זה לא הזכרון.

קובץ מערכת פגום או חסר.

צודק 100%, ואגב להתקין מערכת הפעלה מחדש לא מזיק אבל לעומת זאת פותר לפעמים בעיות שאין לך מושג מה גורם להם,

זה כמו ריסט בערך ;D

פורסם
  • מחבר

לאאאאא !

קובץ מערכת פגום או חסר.

אבל התקנתי ווינדוס מחדש..עשיתי updateושם דבר לא עזר ולכן דיברתי עם ההורים שלי..שיכנעתי אותם שהלך המחשב..ואני קונה שבוע הבא חדש!!!!!

ואני מעדיף חדש..ולחדש אני אוסיף חלקים מהישן :)) מאווררים וכו' :)

ככה שאני עוזב את הישן קונה חדש..ובנתיים יש לי את הנייד שלי

פורסם

פרמטת לפני שהתקנת את המערכת מחדש?

ותתחדש לך על המחשב החדש שתקנה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים