פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים עקב המעבר ללוח חדשאני צריך כ.מסך חדשלבסוף - הוחלט על כרטיס מהסדרה 6200קצת חקרתי בנושא - ואני לא הולך על הטורבו קאש הזה :-Xעכשיוהייתי בחנות מסויימת - שבה היה רק את הכרטיס הנ"ל, לשמחתי, בניגוד לשאר היצרנים , לכרטיס הזה יש בנוסף ל2 ברגים לקיבוע הסינקעוד 4 חורים ל"הכנה" לקירורים אחרים - דבר שאני אישית צריך(בלוק לקירור מים שכבר יש לי)השאלה שלי היא כזאתהאם גם ל6200 ה"רגיל" יש את ה4 חורים הנ"ל?או לחילופין - האם יש לכם 6200 "רגיל" ללא TC, עם 4 חורים?
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים אם זה עוזר לך אני בעצמי הולך לרכוש כרטיס כזה בקרוב,אני קונה את גרסת ה64BI היותר זולה שבה גם אפשרי לפתוח צינורות,אבל בשום פנים ואופן על תלך על הTC..!!!
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים אם זה עוזר לך אני בעצמי הולך לרכוש כרטיס כזה בקרוב,אני קונה את גרסת ה64BI היותר זולה שבה גם אפשרי לפתוח צינורות,אבל בשום פנים ואופן על תלך על הTC..!!!64 ביט יס שיט...אל תעשה טעות כזאת ותתחרט עליה אחרי זה אם אתה לא יכול תחכה ותקנה 128
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר את זה הבנתי.. אני עכשיו רוצה לדעת לאילו כרטיסים יש 4 חורים כדי לקבע קירור אני יודע שיש את זה לTC של GIGABYTE, השאלה היא האם זה גם לשאר הכרטיסים שלה? ומי שיש לו כרטיס כזה - רק מיצרן אחר, בעל 4 חורים - שיגיד! תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.