פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים בעיה מעצבנת! אני מוריד משו בביטורנט ופתאום קפץ הפיוז! ועכשיו כשאני מכמס לביטורנט הוא מראה כמה הורדתי וכמה נשאר לי אבל האחוזים ב 0 % ובמקום להמשיך את הקבצים שירדו כבר זה ממשיך את אותם קבצים מההתחלה בתיקיה נפרדת! מה אני עושההה יש דרך לתקן את זה? זה כבר קרה לי פעם במשהו שהורדתי וזה פשוט המשיך להוריד אחריי(הרבה אחריי) גודל הקובץ שאמור להיות! [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר אצלך זה ג'יגה ואצלי זה 4 וזה לא כל כך מוריד מהר! מה כבר אפשר לעשות חייב להיות משהו!
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר מה אף אחד לא יודע לסדר את זה?ככה זה היה תמיד?כל פעם כשיוצאים מהביטורנט חייבים להתחיל להוריד מההתחלה?צריך פשוט לחיות עם זה?
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים אז פשוט מאוד אנשים פה אמרו לך שתחליך קליינט כי כמו שציינו כבר למעלה הקליינט הנוכחי שלך הוא פשוט גרוע! כנס לפה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=76518.msg839185#msg839185 אגב תוכל פרי ותיהיה לי בריא... :yelclap: :yelclap:
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר מה הקשר ניסיתי את כל הסוגים של הקליינטים!זה היחיד שפועל לי נורמאלי! מוריד לי נורמאלי ולא תופס הרבה מהזיכרון!וגם Azureus עושה לי את אותו הבעיה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.