פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים אני התייאשתי מלחפש בלוקי מים יש מבחר מאוד קטן בחנויות מחשבים גם במכוונות או שאני מחפש במקומות הלא נכוניםמישהו מכיר אתרים בהם יש מבחר רחב כמה שיותר של בלוקי מים?אני בונה מערכת קירור במים רכשתי כבר משאבה אבל איני מוצא בלוקי מים נורמליים
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1311_1312&products_id=9333לזה ,אתה קורא גם "בלוק קירור מיים לא נורמלי " ? זה אחלה של בלוק,שתדע.
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר בלינק של פנדה הייתי אולם למיטב הבנתי קיימים מלא סוגים של בלוקי מים ופנדה לפי מה שראיתי מתעסקת בעיקר עם שתי חברות עם אני לא טועה דנג'ר דן או משהו ועוד אחת שאני לא זוכר כרגע את שמה השאלה חוץ מהם(פנדה) יש עוד מפיץ? יבואן או משהו <??????????????? ובקשר לבניית בלוק הלוואי והיה מדריך שמלמד כיצד ניתן לבנות בלוק מים כזה שאתה מדבר עליו לומרות שאני מבחינתי מוכן לקחת אפילו קופסת נחושת קטנה ולהדביק אותה עם דבק חם למעבד מעניין עם זה יהרוס אותו ? לא אבל ברצינות יש מדריך בנושא?
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר או שמישהו ממליץ לרכוש מפנדה ולסגור את העניין איזה נחשב לכדאי? מומלץ וחוץ אני רואה במלא פרוייקטים שונים ומשונים שהאנשים צילמו בלוקי מים מסוגים שונים שלא ראיתי אותם עד כה בשום אתר
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים ננעל עקב עבירה על חוקי הפורום. החוקים המופרים: 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. 3. הקפצת ת'רדים: אסור להקפיץ ת'רדים. אין לשלוח שתי הודעות רצופות בת'רד, רק בשביל להביא את הת'רד לראש הרשימה. אם יש לכם מידע חדש להוסיף, עשו זאת ע"י להודעה האחרונה שלכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.