עבור לתוכן

טענות לגבי איכותם של חברות שונות

Featured Replies

פורסם

ה"בעיה" של Gainward היא שהם משתמשים בזיכרונות של Eurotec או משהו כזה, הדרעקים האלה מגיעים מקסימום עד 580MHz :-\

פורסם

ה"בעיה" של Gainward היא שהם משתמשים בזיכרונות של Eurotec או משהו כזה, הדרעקים האלה מגיעים מקסימום עד 580MHz :-\

אפילו ה MSI שלי עבר את זה LOL .

הגעתי איתו למהיריות שעון וליבה של ה4600 שזה די מכובד , אבל הורדתי את זה עד שאני אקנה קירור מכובד ;D

פורסם

קנה את החבילת קירור של ההיסינט למעבד ולזכרונות ניראה לי שראיתי את זה בזיג זאג

פורסם

זה לא כאילו אני ממש צריך את זה לפחות לא בזמן הקרוב ....

שיגיעו משחקים כבדים אז אני אעשה לו o/c ...

פורסם

MDK המוכרת לא צדקה. ואי אפשר לדעת כלום כי אנחנו רק יודעים שהכרטיסים של LEADTEK ושל SUMA הם בעלי פילטרים מאוד איכותיים. ועל MSI ממוצעים כי הייתה פה ביקורת באתר. על GAINWARD אין לנו שום מידע, וידוע שגם לASUS יש פילטרים ממוצעים. אז אל תגיד שהיא צדקה כי אנחנו לא יודעים אם הפילטרים של GAINWARD איכותיים אבל ממליצים עליהם בהרבה אתרים אז אפשר להסיק שהם די טובים. תראה אמרו שאולי תיהיה באתר השוואת פילטרים בין חברות.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לך על ההבהרה! ;) סוף סוף מישהו ענה בקשר לזה והבהיר אחת ולתמיד. :)

היא אמרה משהו על tom's hardware אז נראה לי שהיא מתבססת עליו... ::)

פורסם

דרך אגב - היא טוענת שהיא בעלת תואר של הנדסת מחשבים.

כן, ולקופאית אצלי בסופר יש דוקטורט במינהל עסקים.

אל תאמין לכל מה שמוכרים אומרים. דברים נשמעים "יותר נכונים" כשהם באים מפי מהנדס מחשבים.

פורסם

אם היא רוסייה יכול להיות שיש לה ;)

פורסם
  • מחבר

אם היא רוסייה יכול להיות שיש לה ;)

אם אני לא טועה היא ואחיה אשר מנהלים את החנות מוצאם מפולין ורומניה...אבל היית קרוב! ;D

עינת קולודני - ממש לא נשמע רוסי.

פורסם

אסוס ברמה של LEADTEK מה זה SUMA הם טובים ל O/C מה הבעיה שלכם ? למה אתם לא מעריכים את אסוס ? אני פשוט לא מבין :bash:

אסוס עדיף מגנוורד ומגיגהבייט וזהו! והוא ממש ממש ממש לא ברמה של ה MSI הבינוני ביותר

המוכרת צדקה ! (פחות או יותר)

פורסם

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=14655;start=10

לא נפסיק, כי זאת המציאות.

כרטיסי מסך ממוצעים חסרי כל ייחוד, והחיסרון המרכזי נעוץ במחיר שלא נותן תמורה.

לעומת MSI, שגם לא מציגים שום ייחוד (חוץ מאיכות תמונה עדיפה מאסוס) ונחשבים גם כן לכרטיסים בינויים אלב עולים בהתאם ונותנים תמורה טובה.

פורסם

"למוכרים יש אינטרס למכור את הסחורה שלהם..."

לדעתי זה לא נכון רובם פשוט באמת לא מבינים על מה הם מדברים.

תראה החברה הכי טובה זה LEADTEK אחרי זה יש לך את SUMA ואחרי זה.. בעעע... לא ידוע.

בקשר למה שהיא אמרה על GAINWARD זה ממש לא נכון הם נחשבים מאוד יציבים בOC.

אתה טועה. למוכרים יש אינטרס למכור. ואתה יודע את זה טוב מאוד. אולי עם חוסר ידע, אבל למכור.

סומה הם בהחלט לא החברה השניה הכי טובה בעולם. הם בסדר, וגם דיי טובים לOC, אבל זה. אם תגיד משתלמים, OC, אז תמחק את לידטק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים