עבור לתוכן

DOOM 3 לא רץ חלק על 6600GT (בהגדרות אולטרה)

Featured Replies

פורסם

איך זה יכל להיות

קיבלתי את המשחק באריזה של הכרטיס מסך

אז יענו זה הכרטיס של המשחק

pakkaus6se.jpg

פורסם

מה?!?! מה זאת אומרת הכרטיס של המשחק? משהו חדש? הוא לא יריץ לך אותו חלק על אולטרה, בשביל זה יש את 7800gtx או 6800u עם 512mb

פורסם

מה קשור שקיבלת...זה בגלל שיש איתם הסכם ותמיכה אבל אולטרה ירוץ חלק על כרטיס מפלצתי כמו 7800GTX וכו'.

תשחק על HIGH ותהנה מספיק...

פורסם

אחריי medium כבר לא רואים כמעט הבדלים, חוץ מזה, כמה זיכרון יש לך?

פורסם

LOL

להריץ אולטרא על 6600GT

אולטרא נועד לכרטיסים שעדיין אין כל כך עם 512M וכוח מפלצתי

זה שהוא בא עם הכרטיס לא אומר שהוא אמור לשרוד אותו בהגדרות גבוהות כל כך

פורסם

ROFL אולטרה עם 6600GT? חבר שלי עם 6800U לא מצליח להריץ על אולטרה ואני בקושי מצליח (למרות שבסוף זה עובד טוב) עם 7800GTX....

6600GT כרטיס מעולה והוא נותן תמורה מדהימה לכסף, אבל הוא לא יריץ לך דום 3 על אולטרה.............

פורסם

ROFL אולטרה עם 6600GT? חבר שלי עם 6800U לא מצליח להריץ על אולטרה ואני בקושי מצליח (למרות שבסוף זה עובד טוב) עם 7800GTX....

6600GT כרטיס מעולה והוא נותן תמורה מדהימה לכסף, אבל הוא לא יריץ לך דום 3 על אולטרה.............

הסבר

אין כרטיס שמריץ על אולטרא ( אלא אם יש 7800 512M שלא שמעתי עליו)

דום זה המשחק הראשון שנתן הגדרות שאי אפשר להשתמש בהם

כי אין כרטיס

פורסם

סתם חרטה צריך הרבה זיכרון כי ב ULTRA הטקסטורות הם מאוד גדולות ושואבות המון זיכרון. אם היה לך 6600GT עם 512MB (תיאורטית) אז המשחק היה עובד חלק. האפקטים של הצל ואור שמה לא כאלה מורכבים כמו שאנשים חושבים

פורסם

דווקא בקטע הזה הגישה נכונה

הרי כל הדרישות "אולטרה" האלה זה פשוט כי המתכנתים לא דחסו את הטקסטורות, גם מתוך ראיה על העתיד שבו יהיו כרטיסים עם 512 וגם מן נבואה שמגשימה את עצמה, העובדה שיש משחק שצריך כל כך הרבה זיכרון יוצרת את הדרישה לכרטיס כזה שבסופו של דבר יצא

אל תשכחו שלא מדובר רק על דום 3 אלא על המנוע בכלליות שכמו קוויק 3 צפוי גם הוא להשאר איתנו זמן רב

פורסם

הסבר

אין כרטיס שמריץ על אולטרא ( אלא אם יש 7800 512M שלא שמעתי עליו)

דום זה המשחק הראשון שנתן הגדרות שאי אפשר להשתמש בהם

כי אין כרטיס

יש,אמור לצאת 7800GTX 512MB שצריך לתת את התמיכה המלאה ב512MB לא כמו ה X800XL והאולטרה המאכזבים.

פורסם
  • מחבר

תראו חשבתי שהוא אמור לרוץ חלק על הכרטיס

אבל לא משנה

בקשר לזיכרון יש לי 512

אני גם ככה רוצה להוסיף

כמה כדאי לשים 1 ג'יגה ?

הלוח אם שלי

Gigabyte GA-K8VM800M

פורסם

תראו חשבתי שהוא אמור לרוץ חלק על הכרטיס

אבל לא משנה

בקשר לזיכרון יש לי 512

אני גם ככה רוצה להוסיף

כמה כדאי לשים 1 ג'יגה ?

הלוח אם שלי

Gigabyte GA-K8VM800M

אני חושב שעם אתה מצליח להריץ את המשחק על הגדרות מדיום בצורה חלקה על המערכת הזאת אז זה יפה מאוד... ואין לך מה לצפות לאולטרה :P

פורסם

אני חושב שעם אתה מצליח להריץ את המשחק על הגדרות מדיום בצורה חלקה על המערכת הזאת אז זה יפה מאוד... ואין לך מה לצפות לאולטרה  :P

למה?

אם יהיה לו 1GB של זיכרון אז הוא יוכל להריץ את המשחק על High בצורה חלקה ובלי בעיות.

פורסם

למה?

אם יהיה לו 1GB של זיכרון אז הוא יוכל להריץ את המשחק על High בצורה חלקה ובלי בעיות.

מדובר בזיכרון של הכרטיס, לא זכרון כללי

ודווקה אני הרצתי דום 3 באולטרה על ה- 7800GTX שלי בלי קרטועים ויש לי רק 256 מגה...........

פורסם

מדובר בזיכרון של הכרטיס, לא זכרון כללי

ודווקה אני הרצתי דום 3 באולטרה על ה- 7800GTX שלי בלי קרטועים ויש לי רק 256 מגה...........

מה הקשר.

אני מדבר עם הבן אדם שיש ברשותו את הכרטיס 6600GT.

אני אומר לו שאם הוא ישדרג את הזיכרון הכללי של המחשב שלו ל-1GB אז הוא יוכל להריץ את Doom3 על High מניסיון אישי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים