עבור לתוכן

FSB מעבד ומהירות זכרון

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שזה הלוח ;)

תודה על הניסיון לעזור בכל מקרה, אבל בינתיים נראה לי שאתה היחידי שמגיב לת'ראד הזה, זאת אומרת שלאף אחד אין כ"כ מושג...

מוזר שאף אחד אחר לא נתקל בזה...

פורסם

אני תמיד שמח לעזור במשהו שאני יכול כמו שאני שואל ואנשים שמבינים עוזרים ככה אני מוכן גם לעזור באותה מידה שעוזרים לי.

ובפורום הזה עזרו לי הרבה מאוד..

בכל מקרה נסה לעלות את הFSB כמו שאמרו לא יותר מידי שהמחשב עדיין יהיה יציב זה אמור לעלות לך את המהירות הכללית של המחשב גם של הזכרונות וגם של המעבד אתה יכול לבדוק את זה בתוכנה כמו everest

בלשונית overclock תראה שם memory bus תראה שרשום שם כמה מהירות הבאס אחרי העלאה וכמה אמורה להיות האוריגינלית זה אמור להיראות ככה: לדוגמא

memory bus 150.00( original:133

*זאת סתם דוגמא זה לא אומר שזה מה שצריך להיות רשום לך!

זאת דוגמא אחרי העלאה של FSB שעל בסיס דומה אמור להיות לך רשום ליד CPU clock באותה לשונית.

מקווה שתסתדר ותן זמן לת'רד הזה אולי אלו שמבינים יותר ישנים עכשיו הם יענו לך מחר...

תנסה לראות מה קורה פה בעוד כמה ימים...עדיין עיניין מוזר שוב כי הלוח שלך תומך ב100% בזכרונות DDR400.

עוד פעם אני אומר שיכול להיות שעדכון ביוס יעזור אבל אני באמת לא בטוח וזה לא עיניין קטן...ולא בטוח שזה העיניין אולי אנשים שמבינים יותר ינסו לענות על השאלה האם יכול להיות שעדכון ביוס יעזור או כל פתרון אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים